Iohannis blochează cazul Caracal cu intenție! Declarații extrem de grave din partea lui Cumpănașu

18 sept. 2019
Iohannis blochează cazul Caracal cu intenție! Declarații extrem de grave din partea lui Cumpănașu

A început campania electorală, iar Alexandru Cumpănașu se visează președinte. Se folosește într-un mod absolut jenant de drama nepoatei sale pentru a ieși în prim plan și nu ezită să lanseze acuzații năucitoare la adresa adversarilor politici, Klaus Iohannis fiind unul dintre ei.

Într-o postare pe facebook acesta șterge pe jos cu președintele țării pe care îl acuză practic că blochează ancheta Caracal cu intenție.

„E foarte bine că EI vor să fie Președinți muncitori, vor să muncească într-o Românie Normală și Fericită, dar își pun coada pe spinare și merg în SUA, în timp ce MAI nu mai are Ministru, în plin scandal, pentru că așa vrea IOHANNIS.

Atunci, hai să muncim NOI, hai să le dăm LOR de muncă: Solicit de urgență implicarea experților de la Institutul Național de Criminalistică din subordinea MAI.

Pe fondul unei lupte inegale, mă întreb de ce nu se dorește implicarea Institutului Național de Criminalistică? Poate pentru că institutul care l-a dovedit pe Cioacă nu și-ar fi dat niciodată acceptul ca un corp de POLISTIREN să ardă într-un butoi?”,scrie pe Facebook Alexandru Cumpănașu.

Secretul lui Alexandru Cumpănașu

Puțin știu, dar președintele CNMR nu și-a finalizat studiile, dar a primit milioane de euro de la statul român ca sponsorizarea pentru fundația sa. Acesta mai are trei copii din trei relații diferite, iar momentan este căsătorit, din 2018, cu Simona Baltag, o tânără de 28 de ani, care a fost consilieră, cu relații politice la trei premieri PSD.

Aceast a picat cu nota 6 examenul pentru ocuparea unui post de funcționar public.