Ion Țiriac a umilit-o public pe Simona Halep. Ce a putut să spună despre ea este jenant. Reacția lui Toni Iuruc

de:
09 aug. 2022
Ion Țiriac a umilit-o public pe Simona Halep. Ce a putut să spună despre ea este jenant. Reacția lui Toni Iuruc

Ion Țiriac a umilit-o maxim pe Simona Halep. Deși sportiva face eforturi uriașe pentru a reveni în top 10 WTA, iată că miliardarul nu vede prea multe șanse, sau cel puțin așa dă de înțeles.

Ion Țiriac spune că nu o poate compara pe Simona Halep, ba chiar crede că sportiva noastră ar cam trebui să fie atentă la fizicul ei, căci, dezvăluie miliardarul ”de aici i se trage absolut tot ce i se trage”.

Marele tenismen a încercat să fie reținut în declarații, însă cu toate astea, i-au cam scăpat câteva critici dure la adresa sportivei.

„N-aș vrea să vorbesc mult despre Simona, pentru că ea are viața ei, a făcut lucruri extraordinare, e o femeie tânără. Nu pot s-o compar cu Nadal, pentru că e un pic diferită treaba…să aibă grijă de fizic, că de acolo i se trage absolut tot ce i se trage!”, a mărturisit Ion Țiriac.

Miliardarul consideră că Simona Halep nu a jucat cât ar fi trebuit să joace în mod normal până la 30 de ani, iar tot ce a ajutat-o până acum a fost doar talentul și nicidecum un antrenament bun.

”Nu pot să am o părere calificată, pentru că n-am văzut-o cum arată fizic, n-am văzut nici cum arată tehnic în momentul de față. Practic, nu știu ce fel de strategii mai are în jocul ei, unde stă pe teren, cum se găsește.

”E prea târziu”

Și apoi, cu tot respectul, Simona nu are jocuri! În ultimii doi ani, ea a jucat 10-15% din întâlnirile pe care trebuia să le joace. De asta îi e greu, nu are o bază”, a mai dezvăluit Ion Țiriac.

Marele tenismen spune că Simona Halep trebuia să fie antrenată de la 14 ani, iar acum ar fi fost de neînvins. Pentru că a pierdut din vedere anumiți pași importanți, miliardarul spune că acum este cam târziu pentru sportiva noastră care ”e deja pe ultima rotiță”.

”Din nou, numai talentul își spune cuvântul la Simona. O mai spun o dată. La 30 de ani, ea a făcut minuni. Dacă cineva o lua la 14 ani și o antrena ca lumea, probabil că făcea minuni înmulțite cu 3. La 14 ani, trebuia ca Halep să facă cele patru-cinci ore pe zi de antrenament, pe care nu le-a făcut. A avut extraordinar de mult talent, dar uite că fizicul nu poate fi făcut la 30 de ani, e prea târziu. La vârsta asta, pui deja ultima rotiță”, a mai spus Ion Ţiriac pentru gsp.ro.

Nu știm ce părere are Toni Iuruc despre remarcile făcute de Țiriac, căci până acum nici el și nici sportiva nu au avut o reacție.