Ion Țiriac este bolnav grav! Starea lui este destul de proastă. Detalii de ultimă oră despre celebrul miliardar

24 sept. 2021
Ion Țiriac este bolnav grav! Starea lui este destul de proastă. Detalii de ultimă oră despre celebrul miliardar
Ion Țiriac

Ion Țiriac trece prin momente dificile. Miliardarul în vârstă de 82 de ani a fost foarte activ în ultima perioadă, dar a lipsit de la nunta Simonei Halep. Au existat multe speculații pe subiect, iar informațiile legate de absența lui au venit de la cei care îl cunosc.

Jurnalistul Horia Ivanovici, patronul Fanatik.ro vine, însă cu cel mai negru scenariu. Acesta l-a catalogat drept zvon, însă este știut faptul că acesta nu face niciodată afirmații gratuite. Așadar, se pare că Ion Țiriac este bolnav, dar nu a dorit să facă public acest lucru.

De altfel, miliardarul a preferat mereu să se prezinte în fața publicului ca un bărbat foarte puternic pe care nu-l doboară nimic. Doar că de data aceasta o pneumonie l-a pus la pat, iar starea ar fi una destul de proastă.

Ion Țiriac este bolnav. Zvon sau realitatea?

„Rămâne, totuși, un mister unde a fost în ziua cununiei “tatăl spiritual” al Simonei, sfătosul Ion Țiriac. Diversiunea lui Ilie Năstase, “e plecat în Africa, la vânătoare”, eu n-o înghit… Lei mai sunt de împușcat și în alte vieți, protejata ta se mărită doar o dată… Personal, am auzit că Țiriac este bolnav, are pneumonie severă (nu COVID!) și starea e destul de proastă. Dacă nu este doar un zvon, îi doresc multă, multă sănătate acestui ultim Lord autentic al zilelor noastre.”, a scris Horia Ivanovici pe Fanatik.ro, citat de ShowBlizt.ro.

Un alt scenariu oferit de apropiați a fost ce legat de faptul că între Simona Halep și Ion Țiriac relațiile s-ar fi răcit puternic de când Sorana Cîrstea a devenit foarte apropiată de miliardar, ea fiind iubita oficială a lui Ion Ion Țiriac.

Numeroasele declarații critice la adresa Simonei, din partea miliardarului au suprăta-o destul de tare pe aceasta. Chiar dacă nu a dorit să comenteze public pe subiect, tenismena a fost foarte afectată atunci când protectorul ei i-a transmis prin intermediul presei că este momentul să se retragă din tenis pentru că nu o mai ajută corpul, chiar dacă mintea vrea.

Totuși Simona Halep are performanțe cu mult mai bune decât Sorana Cîrstea, care după o evoluție bună pe zgură, pierde meci după meci pe hard, iar forma ei pare din ce în ce mai proastă.