Ion Țiriac, jignit în ultimul hal: „Octogenar mustăcios… Dar banii tăi unde sunt, moșule…”

26 oct. 2019
Ion Țiriac, jignit în ultimul hal:
Ion Țiriac

Ion Țiriac a încept să fie luat la țintă prin declarații acide în presă. Mai întâi Cristian Tudor Popescu i-a transmis că este nociv pentru Simona Halep, iar acum Marius Vecerdea, sirectorul Sibiu Open și, totodată, președintele Tenis Club Pamira a șters cu el pe jos. El este cel care contestat în instanță mandatul lui Ion Țiriac la șefia Federației Române de Tenis.

„Mare victorie astăzi la Curtea de Apel București! Dosarul de validare a mandatului octogenarului mustăcios, a fost întors la Tribunalul București pentru faptul ca procedurile au fost viciate!!! Mandatul lui Ion Țiriac ca Președinte al Federatiei Române de Tenis oprit în Instanțe!!!

Tiriac a promis că în 6 luni VA REZOLVA situația de la FRT! Tiriac a încercat să își valideze in Instanțe mandatul de Președinte al Federatiei Romane de Tenis pentru a acoperi cele mai mari nelegalitati ale predecesorilor la funcțiile de conducere ale FRT, făcute in cârdășie cu Miniștrii sportului din ultimii 20 de ani!!!”, a scris Marius Vecerdea pe Facebook.

Unde sunt banii?

Directorul Sibiu Open nu a ezitat să lanseze acuzații după acuzații la adresa lui Ion Țiriac.

„Multe din Federațiile Sportive Naționale au fost “privatizate” prin proceduri ILEGALE între anii 2000-2003 in mandatul lui Iliescu si Adrian Năstase, pentru a trece pe persoana fizica (așa zis ONG-uri de drept privat numite Federații), trecând tot patrimoniul statului aparținând fostelor Federații -instituții publice la acea vreme- in buzunarele unor băieți deștepți!!!, dar și pentru a facilita accesul la zeci de milioane de Euro din bugetul statului!!

Țiriac vrea acum sa “se urce pe masa Guvernului” pentru a cere bani pentru sport!!! pentru a avea la buna dispoziție banii noștri! Dar banii tăi unde sunt “moșule” (vorba românească – rog a se trata ca atare)