Ion Țiriac, umilit de un fost manechin. Ce a putut să îi facă afaceristul: ”Nu știe să iubească”

de:
31 aug. 2021
Ion Țiriac, umilit de un fost manechin. Ce a putut să îi facă afaceristul: ”Nu știe să iubească”
Ion Țiriac

Ion Țiriac a avut o mulțime de cuceriri pe când era tânăr, iar un fost manechin nu l-a uitat deloc pe omul de afaceri. Adriana Ikim a trăit cu el o poveste de dragoste intensă, ba chiar a și scris despre asta.

”Manechin în două lumi” este titlul cărții pe care fosta iubită a lui Ion Țiriac a publicat-o, iar milionarul se regăsește în nu mai puțin de 100 de pagini din toată cartea.

Relația lor a început după 1995, atunci când Ion Țiriac avea 50 de ani, iar modelul doar 40. Deși erau momente de tandrețe între ei, în final, Adriana Ikim l-a catalogat pe milionar ca fiind un om rece, cu o mentalitate țărănească după cum spunea chiar ea.

”Este un om rece”

El e un om rece, un om care nu ştie să iubească, un om care are o mentalitate ţărănească. Femeia trebuie să stea unde o pui şi să aştepte. Asta e părerea lui despre femeie: să-ţi facă de mâncare, eventual, să-ţi facă şi un masaj”, a dezvăluit Adriana Ikim.

Mai mult de atât, într-un alt pasaj al cărții, manechinul a povestit pe larg o noapte petrecută cu Ion Țiriac. Chiar dacă este un om rece, omul de afaceri este pasional, spune Adriana Ikim.

Aceasta mărturisește că a fost dezbrăcată pe întuneric și a trăit unele dintre cele mai intense momente din viața ei.

Deci nu reuşeşti să te dezbraci singură? glumi el. Am rămas inertă. M-a dezbrăcat pe întuneric, mângâindu-mi trupul cu mâinile lui mari, transmiţându-mi o căldură care-mi anihila şi tristeţea şi logica.

M-a tras după el într-o pasiune plină de voluptate şi de forţă, a făcut dragoste cu mine de parcă numai pentru asta trăise până atunci şi «mâine» nu mai exista.”, mai scrie fostul model.