Ipostază super jenantă pentru Lidia Buble. Cum a fost fotografiată: ”Grețoasă poză”

de:
12 aug. 2021
Ipostază super jenantă pentru Lidia Buble. Cum a fost fotografiată: ”Grețoasă poză”
Lidia Buble

Lidia Buble a fost fotografiată într-o ipostază super jenantă, iar fanii ei nu au putut trece cu vederea imaginea. Au criticat-o pentru postare, pe când alții i-au luat apărarea.

Recent întoarsă din Asia Express, Lidia Buble este mai activă ca niciodată pe rețelele de socializare. Pozează fel de fel de imagini, iar în majoritatea este surprinsă fie în costum de baie, fie într-o ținută provocatoare.

Cum a fost fotografiată Lidia Buble

O imagine a trezit însă interesul fanilor. Lidia Buble s-a pozat la plajă, într-un slip foarte mic și un tricou pe măsură. Mai mult de atât, vedeta avea și niște urme pe posterios, gestul ei fiind considerat ”grețos” de o urmăritoare.

”Grețoasă poză”, a fost comentariul lăsat de un internaut. Totuși, părerile au fost pro și contra căci mulți fani au lăudat-o pe vedetă pentru apariție, alții arătându-se nemulțumiți de modul în care se afișează.

”Oare frații și surorile, din biserica din care face parte familia ta, nu vede aceste poze cu tine, în care vrei să arăți, ce? Te mai pun și să cânți în biserică cu surorile tale, tu chiar n-ai rușine și frică de Dumnezeu? Ce au de învățat surorile tale și familia ta de la tine?”, este un alt comentariu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble)

Lidia Buble nu este geloasă

Deși mărturisea la un momendat că nu este geloasă pe noua relație a lui Răzvan Simion cu Daliana Răducanu, postările divei zic altceva. De când fostul ei iubit și-a găsit liniștea în brațele arhitectei, Lidia Buble a început să tot posteze imagini provocatoare.

Ea mai povestea atunci că nu mai are niciun fluture în stomac, iar relația lor s-a încheiat de mult.

”Nu mai am fluturi în stomac. Au apărut și articole cu noua iubită. Nu am fost tentată să o urmăresc pe ea. Nu sunt geloasă, mă iubesc foarte mult și am mare încredere în mine. E un om foarte fain. E norocoasă. ”, a spus Lidia Buble în cadrul unei emisiuni online.