Ipoteză șocantă în cazul Caracal! Gheorghe Dincă și-a ucis și tatăl: Ce spun specialiștii

26 aug. 2019
Ipoteză șocantă în cazul Caracal! Gheorghe Dincă și-a ucis și tatăl: Ce spun specialiștii

O nouă ipoteză halucinantă în cazul Caracal. Monstrul Gheroghe Dincă și-a ucis și propriul tata. Specialiștii sunt în alertă și vorbesc despre comportamentul lui Dincă, dar și despre indiciile conform cărora acesta ar fi putut ajunge să-I ia viața și părintelui său.

Toată România este înspăimântată de faptele monstrlui Gheorghe Dincă. Acesta a recunoscut că le-a răpit, violat, dar și ucis cu bestialitate pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Acum, ies la iveală noi mărturii, dar și ipoteze incredibile. Dincă și-ar fi ucis inclusive propriul tata.

Mărturiile fiicei lui Gheorghe Dincă

Principalul suspect în uciderea Luizei Melencu și Alexandra Măceșanu ar putea avea mai multe crime la activ. Casa groazei e un adevărat buncăr unde s-ar putea afla mai multe cadaver. Specialiștii bănuiesc însă și altceva. Pe lângă tinerele pe care le răpea, Dincă și-ar fi ucis inclusive propriul tată. Această ipoteză vine după declaraţiile publice făcute de fiica lui Dincă, Daniela.

Ce i-a făcut Dincă tatălui său 

Daniela Dincă a vorbit despre cazul şocant al tatălui ei. Femeia a dezvăluit că membrii familiei au probleme mai vechi cu alcoolul şi că bunicul său, tatăl criminalului din Caracal, s-a sinucis în locuinţa groazei.

Tată lui Dincă s-ar fi spânzurat la 72 de ani, în urma unor certuri cu monstrul din Caracal. Presupusul criminal i-ar fi cerut bătrânului să nu mai consume alcool. Mai mult de atât, Daniela a mărturisit că relaţiile dintre Dincă şi tatăl său nu erau cele mai bune.

Concluziile incredibile ale specialiștilor

Criminologii au intrat pe fir ca urmare a acestor dezvăluiri. Aceștia îl suspectează acum pe Gheorghe Dincă de uciderea propriului părinte. De altfel, criminalul îşi ura şi mama. Motivul pentru care Dincă a fost atras mereu de tinere cu părul închis la culoare este că acestea ar semăna cu amantele tatălui său, susţin psihologii. În plus, istoricul crimelor bărbatului de 66 de ani s-ar întinde pe ani de zile, conform capital.ro.