Iubitul super celebru al Kirei, fiica lui Gică Hagi. Fac un cuplu de senzație

de:
23 sept. 2021
Iubitul super celebru al Kirei, fiica lui Gică Hagi. Fac un cuplu de senzație

Gică Hagi nu are motive să se plângă. Are doi copii care sunt în plină ascensiune, iar totul se datorează investițiilor masive pe care le-a făcut în educația acestora.

Ianis, fiul legendarului fotbalist evoluează la doar 22 de ani la Glasgow Rangers, fiind un membru important al echipei. Fiica sa în schimb, Kira, în vârstă de 25 de ani a ales un cu totul alt drum.

Este actriță, iar până acum a jucat în nenumărate producții de succes, având roluri remarcabile, atât în teatru cât și în film. Ea a absolvit New York Film Academy, pe când fratele ei, Ianis a absolvit o școală britanică, din România.

Ați mai văzut-o pe Kira în compania cuiva până acum? Ei bine, acum veți putea, căci fiica lui Gică Hagi va face un cuplu cu fiul unei cunoscute artiste de la noi.

Kira Hagi, în brațele lui  Johnny Alexandru

Cei doi vor juca într-o piesă pe 25  setepmbrie, la Teatrul Nottara, iar povestea lor va fi una impresionantă. ”Martha și George” este numele spectacolului, iar Johnny Alexandru, fiul cântăreței Nicola, care a reprezentat România la Eurovision, în anul 2003 va juca rolul prințului George Valentin Bibescu. Tot el a fost și cel care a compus muzica pentru spectacol.

”Este o piesă potrivită pentru tineri, în primul rând pentru că află detalii inedited din viața unei personalități uimitoare, a unei feminist dinainte să se fi inventat mișcarea, a unei femei care și-a iubit țara și carea încercat prin toate resursele de care dispunea să facă orice îi stătea în putință să ajute și să ridice prin cultură nivelul celor din jurul său. E un spectacol din care poți să pleci cu multe învățăminte legate de viața de cuplu”, au transmis reprezentanții Teatrului Nottara.

O vom vedea pe fiica lui Gică Hagi alături de Johnny Alexandru, însă când va apărea și iubitul real? În general Kira este reținută când vine vorba de viața personală, alegând să țină totul doar pentru ea.