Iulia Vântur a spus adevărul după 10 ani de tăcere! Motivul real pentru care a ales să se mute în India. NU este Salman Khan

11 sept. 2022
Iulia Vântur a spus adevărul după 10 ani de tăcere! Motivul real pentru care a ales să se mute în India. NU este Salman Khan

Iulia Vântur a plecat din România în urmă cu mai mulți ani, iar toți au considerat că motivul plecării sale este iubitul ei, Salman Khan. Fosta prezentatoare de știri de la PRO TV spune că nu acesta a fost motivul plecării sale.

Iulia Vântur a fost invitată în podcastul lui Mihai Morar numit ”Fain&Simplu”, acolo unde a declarat că în India a observat cât de importat este să îi ai aproape pe cei dragi, cu toate că a avut momente când s-a simțit un pic singură.

În India, mie asta îmi place și mi se pare frumos. Oamenii sunt mult mai stabili emoțional pentru că au familia lângă ei. Este un lucru minunat atunci când știi că ai familia și prietenii acolo.

Realizez lucrurile astea într-o societate în care astea sunt niște valori. A trebuit să ajung în India ca să observ și mai mult, mai puternic cât de importante sunt apropierile cu cei dragi.

La început am avut momente în care m-am simțit oarecum singură. Nu aveam familia, prietenii acolo. Eu mi-am dorit să ajung acolo, nu m-a forțat nimeni, m-am dus de bunăvoie. M-am luptat puțin cu mine ca să-mi dau seama că nu tot ceea ce credeam eu era adevărat sau bun. Mi-am dorit să cunosc și alte feluri de a fi”, a spus Iulia Vântur.

Iulia Vântur și-a dat seama că doar ea poate schimba lucrurile

Iulia Vântur a mai declarat în podcastul lui Mihai Morar că orice lucru care te transformă este dureros și că tot ceea ce îi trebuie unui om în viață este pacea.

”Tot ce este transformator este dureros. Nu ai cum prin zâmbete și veselie să te schimbi. Nu știu de ce noi am învățat că viața este o bucurie. Viața este cu bine și cu rău. Sus și jos. Dacă e linie dreaptă nu este viață. 

Eu am înțeles faptul că am nevoie de pace în viața mea. Dacă ai pace nu-ți mai trebuie nimic. Gândul că nimic nu este permanent mi- a adus pace. Este în puterea mea să schimb lucrurile”, a mai spus Iulia Vântur.