Iulia Vântur, înșelată de Salman Khan? Iubitul vedetei a dat cărțile pe față: ”Am fost prins”

de:
24 sept. 2021
Iulia Vântur, înșelată de Salman Khan? Iubitul vedetei a dat cărțile pe față: ”Am fost prins”
Iulia Vântur

Iulia Vântur a petrecut ceva timp în România și era evident că gurile rele vor începe să speculeze o posibilă despărțire între ea și Salman Khan. Vedeta a negat însă toate aceste lucruri, mărturisind că se va întoarce în curând în India.

Curios e faptul că viața amoroasă a lui Salman Khan e una destul de controversată. Iubitul Iuliei Vântur a mărturisit recent că un lucru dificil pentru el este fidelitatea și nu e de mirare. El urma să se căsătorească cu actrița Sangeeta Bijlani alături de care a fost zece ani, însă aceasta a anulat nunta după ce a fost înșelată.

Cu alte cuvinte, Salman Khan și Sangeeta Bijlani au fost parteneri și la un pas să ajungă în fața altarului, însă aceasta a descoperit că era înșelată la acel moment.

Despre incident, iubitul Iuliei Vântur povestește că își asumă ce s-a întâmplat, precizând că la acel moment era încă un copil, iar acum lucrurile s-au mai schimbat.

”Am fost prins”

“Conexiunile nu dispar niciodată. Iubirea dintre parteneri, prietenii de la școală, nu dispare niciodată. Oamenii vor veni și vor pleca. Nimeni nu va fi permanent în viața noastră. Asta nu înseamnă că trebuie să te simți amar sau furios. La un moment dat evoluezi. A existat un moment din viața mea în care eram copil și prost, dar acum sunt adult. Viața este plină de experiențe”, a declarat Sangeeta Bijlani.

Nu știm dacă aceași poveste s-a repetat și în cazul Iuliei Vântur, cert e că relația cu Sangeeta s-a terminat chiar după ce actorul ar fi fost prins de aceasta. Întrebat dacă nunta a fost oprită când ”a fost prins”, Salman Khan a încercat să ocolească întrebarea, însă în final a dat cărițile pe față: “Am fost prins. Sunt prost!”.

Mai mult de atât, iubitul Iuliei Vântur nu dă vina doar pe înșelat. El a mai mărturisit că și-a dorit mult să se căsătorească la acel moment, dar altceva nu a mai funcționat.

A fost o vreme când îmi doream foarte mult să mă căsătoresc, și apoi ceva nu a mai funcționat. Oamenii cred că sunt un prieten bun, dar este dificil să mă tolereze pentru tot restul vieții lor. Atunci, cu Sangeeta, chiar și invitațiile de nuntă au fost tipărite”, a mai mărturisit Salman Khan.