Iulia Vantur s-a despartit de Salman Khan? Ce i-a facut acesta în India? S-a aflat totul

09 aug. 2022
Iulia Vantur s-a despartit de Salman Khan? Ce i-a facut acesta în India? S-a aflat totul

Iulia Vântur a împlinit recent 42 de ani, prilej cu care toți românii au putut afla, analizându-i conturile de pe rețelele de socializare, că fosta vedetă PRO TV este extrem de iubită și apreciată în India, nu numai de fani, ci și de personalități de top din această țară. Prietenii au sărbătorit-o și cu toate că Salman Khan a preferat să nu se expună prea mult, a apărut și el într-o fotografie de grup.

Iulia Vântur locuiește de zece ani în India și a reușit să-și clădească o carieră de succes acolo. Muzica i-a oferit practic o altă viață, iar de vină pentru asta este chiar Salman Khan, cel despre care nimeni nu știe dacă-i este iubit sau nu. Actorul nu vrea să se căsătorească și a fost văzut de mai multe ori în compania unor alte domnișoare.

Însă un lucru este cert. El a fost cel care a ajutat-o pe Iulia Vântur să urce treaptă cu treaptă și a încurajat-o în fiecare moment în care s-a îndoit de capacitățile ei. Datorită lui, ea continuă să locuiască în India, deși la un moment dat părea că vrea să revină în România aproape definitiv.

„Salman a fost cel care a făcut introducerea. Când ești prezentat de cineva ca el, trebuie să te prezinți de la același nivel profesional, nu ai cum să dezamăgești. Acolo a fost adevărata muncă. Conținutul și examenul final eu le-am dat. Am fost privilegiată să am parte de sfaturile unui om cu o experiență de peste 30 de ani în Bollywood.

M-a susținut și chiar a crezut în mine. El a crezut în vocea mea mai mult decât am crezut eu însămi inițial. Eu chiar nu-mi făcusem vreo speranță că voi începe o carieră în muzică, în India. Abia când mi s-a spus „ai un dar frumos, special… nu-l ignora!, am realizat că merită să pun extra muncă și energie. Meritam să fac asta pentru sufletul meu. Muzica este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le-am primit în viața mea.”, a dezvăluit Iulia Vântur într-un interviu pentru Revista Viva.

Ce se întâmplă în realția dintre Iulia Vântur și Salman Khan

Vedeta a vorbit în termeni elogioși despre Salman Khan, pe care îl consideră excepțional. Însă declarațiile ei nu pare a fi unele amoroase, ci mai degrabă unele ca de la elev la idol. Trebuie menționat și faptul că în trecut, ea a avut o relație lungă cu Marius Moga, care nu i-a remarcat, însă talentul muzical, deși era compozitor.

„Nimeni nu rezistă atâtea generații într-un domeniu decât dacă e excepțional. Nu am cunoscut un om mai muncitor, mai implicat în ceea ce face. Pentru el, filmul, munca reprezintă viața în sine, de la cel mai mic detaliu până la ultimul. Pare foarte relaxat pentru că își știe jobul foarte bine, însă, dacă ajungi să îl cunoști, știi că el creează mereu ceva nou. Este foarte atent la detalii și are talentul de a te face să-ți dorești să devii și tu, la rândul tău, cea mai mai bună versiune a ta, tocmai prin puterea exemplului. Competiția cu tine însuți/însăți în fiecare zi, nu cu alții! E ușor să cădem în starea caldă în care ne complacem… las că merge și așa!”, a mai spus Iulia Vântur.