Iulia Vântur se căsătorește! Dar NU cu Salman Khan. Dezvăluiri în premieră despre marele eveniment

02 feb. 2023
Iulia Vântur se căsătorește! Dar NU cu Salman Khan. Dezvăluiri în premieră despre marele eveniment

Iulia Vântur continuă să atragă privirile tuturor chiar și la 41 de ani. Aceasta a fost prezentă la petrecerea Revistei Viva! de la Clubul Diplomațiolor, considerat evenimentul anului în showbiz. Au fost peste 2.000 de invitați și toate vedete au fost prezente chiar și pentru doar 30 de minute.

Apariția Iuliei Vântur la petrecere a fost o mare surpriză pentru că nimeni nu știa că aceasta se află în România. Recent, ea a susținut un turneu în SUA, cu mai mulți cântăreți indieni și a cântat muzică hindi. Vedeta a mărturisit că pregătește un proiect important, un format internațional, care speră să fie și pe placul românilor.

Iulia Vântur locuiește în India de zece ani, iar motivul pentru care a renunțat la tot l-a reprezentat Salman Khan. Actorul indian este recunoscut ca un mare cuceritor și de-a lungul timpului a făcut multe victime în acest sens. Chiar dacă are o relație mai mult sau mai puțin asumată cu fosta vedetă PRO TV, el a fost văzut des și în compania altor femei.

Interviurile oferite de Iulia Vântur la petrecerea Viva i-a dus pe mulți jurnaliști cu gândul că aceasta se pregătește de nuntă. Ba chiar ar fi stabilit și locația pentru luna de miere, insula Bora, Bora. Doar că surpriză, bărbatul care ar trebuie să-i fie soț nu poate fi Salman Khan, pentru că acesta a spus clar că NU dorește un parteneriat de acest tip.

De ce refuză Salman Khan să se căsătorească cu Iulia Vântur

„Nu cred în căsătorie. Cred că este o instituție pe cale de moarte. Nu cred deloc în asta. Companie? Da”, a transmis Salman Khan, care va împlini în acest an 57 de ani.

Pe de altă parte, Iulia Vântur și-ar dori un copil, iar ceasul bilogic a început să cam ticăie. Familia și prietenii au tot insistat pe acest subiect, iar vedeta s-ar putea orienta curând spre alt bărbat, dacă iubitul ei nu vrea să facă acest pas.

„După 30 de ani, am simțit această presiune. Inclusiv din partea părinților. Și răspunsul meu a fost: „Mă vreți doar căsătorită sau fericită? A fost ultima dată când am primit întrebarea când mă căsătoresc. Nu e o prioritate pentru mine, însă consider că un copil este o binecuvântare de la Dumnezeu. Dacă și când va fi să se întâmple… mă voi bucura de acest dar!”, spunea Iulia Vântur în urmă cu mai mult timp, influențată probabil de atitudinea lui Salman Khan.

În ultima vreme, însă lucrurile par să se mai fi schimbat.