Jocul responsabil, în centrul atenției la Vlad Cazino, la aniversarea de 5 ani

31 aug. 2023
Jocul responsabil, în centrul atenției la Vlad Cazino, la aniversarea de 5 ani

Când ai viață fără limită, ca orice vampir care se respectă, vezi lucrurile într-o lumină diferită. Și totuși, deși s-ar spune că 5 ani nu înseamnă mare lucru în perspectiva vampirească, carismaticul Vlăduț a făcut mare sărbătoare la aniversarea Vlad Cazino. De 5 ani, platforma de jocuri de păcănele și jocuri de masă de cazinou este printre cele mai șmecherifice destinații de distracție din online-ul românesc.

Despre Vlăduț se știe că este generos peste măsură și mereu fan (și creator) al divertismentului de calitate. Nu întâmplător, mereu se asociază cu influenceri de top, dintre care actorul de stand-up comedy Cătălin Bordea are statut de best friend. Vlad Cazino este adesea sponsor al unor evenimente offline de top (festivaluri de muzică, evenimente de stand up comedy), tocmai pentru a promova distracția echilibrată.

Astfel, se mai știe despre acest vampir deosebit de prietenos că este și adept al divertismentului responsabil. La 5 ani de Vlad Cazino, noua campanie situează în prim-plan tocmai jocul responsabil. Pentru ca mesajul să fie și mai puternic, Vlăduț l-a integrat în echipa magnifică pe Florin Piersic Jr., o persoană publică respectată, cu o carieră impresionantă tocmai în lumea divertismentului de înaltă calitate.

Joc responsabil în cazino online cu ADN românesc

Vlad Cazino a promovat mereu distracția responsabilă, astfel că nu este deloc surprinzător faptul că a fost aleasă o asemenea manieră de promovare la aniversarea de 5 ani. Încă de la start, cazinoul online a propus distracție 100% legală (certificatul său de naștere se bazează pe o licență de operare locală emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc), dar si siguranță maximă. Pentru cât mai plăcute experiențe, jocul responsabil a primit o importanță majoră în construcția comunicării Vlad Cazino.

https://www.youtube.com/watch?v=KZB1Sg23KO8

Merită subliniat faptul că, la Vlad Cazino, această sintagmă – jocul responsabil – nu se rezumă la vorbe. Pentru că faptele contează, au fost implementate mecanisme de suport pentru utilizatori – control al realității, monitorizare a comportamentului de joc, instrumente la îndemâna jucătorilor, care își pot face ușor o analiză a profilului propriu. Utilizatorii au acces inclusiv la tool-uri care le permit să ia o pauză de la anumite tipuri de jocuri de noroc sau chiar să se autoexcludă pentru o perioadă de timp – 24 ore, 7 zile, 1 lună, 3 luni sau 6 luni.

Practic, Vlad Cazino folosește la maximum resursele tehnologiei moderne, iar jocul responsabil este o prioritate evidentă. Dacă un utilizator al platformei de online casino are nevoie de ajutor, poate avea parte de asistență dedicată. Cea mai șmecherifică distracție este cea responsabilă, firește!

Journey Toward Zero, angajamentul asumat de Kindred Group

De unde vine inspirația pentru accent pe joc responsabil? Să nu uităm că Vlăduț, deci se simte român, are origini internaționale mobile: Vlad Cazino aplică în România angajamentul pe care operatorul Kindred Group și l-a asumat la nivel global – „Journey Toward Zero”.

Compania care deține cazinoul online românesc face totul posibil pentru a ajunge la zero încasări din activități altfel decât responsabile realizate de către utilizatori la jocurile de noroc. Lucrurile merg foarte bine, cu fiecare raportare nouă se observă un avans considerabil al luptei cu ceea ce se numește Harmful Gaming.

Fiecare jucător se poate simți astfel în siguranță la Vlad Cazino, știind că are toate resurse necesare pentru super experiențe sigure la cazino online! Calitatea este prioritară – timp alocat în mod echilibrat pentru jocuri de noroc pe internet, alături de alte forme de distracție care să creeze un mix ideal.

Vlad Cazino face parte din Unibet (Germany) Limited, companie care deține Licența Clasa I nr. L1160657W000330 ONJN (01.09.2016 – 31.08.2026). Platforma www.vladcazino.ro se adresează în exclusivitate persoanelor care au împlinit 18 ani.

Tags: