Jurnaliștii pe care Selly îi acuză că iau șpagă de la Poliție. Tzancă Urganu îl umilește pe celebrul vlogger

02 mart. 2021
Jurnaliștii pe care Selly îi acuză că iau șpagă de la Poliție. Tzancă Urganu îl umilește pe celebrul vlogger

Ziua de naștere, sărbătorită în plină pandemie de Selly, a declanșat un scandal de proporții. Toate televiziunile au promovat intens știrea și mulți oameni s-au arătat revoltați de faptul că celebrul vlogger nu respectă regulile impuse de autorități. În același timp, tânărul a fost acuzat că se vrea un reformator al educației, dar invită la petrecerile sale maneliști fără școală, ca Tzancă Uraganu și Costel Biju.

Unii au considerat că totul a fost o strategie de marketing pentru ca Selly să revină în trending Youtube, în timp ce alții spun că vloggerul a luat-o pe un drum greșit. Ca reacție la tot scandalul intens mediatizat, tânărul de 20 de ani a postat un clip, în care a explicat ce s-a întâmplat de fapt. Poliția i-a aplicat și o amendă de 15.000 de lei pentru că a dat o petrecere în care nu a respectat regulile.

Selly susține că jurnaliștii dau șpagă pentru a afla primii știrile

Selly a arătat în clipul său că toți participanții la ziua sa de naștere au efectuat în prealabil un test COVID-19 pentru că nu cumva să se îmbolnăvească în urma evenimentului. Acesta a subliniat că în primul rând a dorit să se protejeze pe el pentru că 14 zile petrecute în izolare ar însemna foarte mulți bani pierduți.

Imagini de la ziua lui Selly, cu Tzanca Uraganu

Din nou, Selly a acuzat presa de dezinformare și a transmis internauților că jurnaliștii promovează intens acest scandal tocmai pentru că el este liber, se poate exprima liber și nu-l are nimeni cu nimic la mână. El a subliniat și că nu a primit procesul verbal de la Poliție cu amenda primită și că a aflat din presă despre aceasta.

Mai mult, Selly i-a acuzat pe jurnaliști că dau șpagă pentru a afla primii informația. Chiar a insistat pe acest subiect. Ceea ce înseamnă, că în viziunea tânărului vlogger presa dă șpagă Poliției pentru a primi mai repede știrile de interes public. Totuși el a precizat că nu este supărat pe Poliție, fiindcă aceștia doar și-au făcut treabă, au aplicat o lege cu care el nu este deloc de acord și pe care o consideră abuzivă.

Tzancă Uraganu continuă să fie mai puternic decât Selly în trending Youtube

Deși Selly a fost pe toate televiziunile, replica postată pe Youtube nu a ajuns încă în trending, însă a strâns un număr impresionant de vizualizări. Peste 200.000 în mai puțin de 12 ore. Pe parcursul clipului, el și-a promovat și Academia de Vlogging, dar cu toate că a fost în centrul atenției și intens mediatizat, tot Tzancă Urganu și Costel Biju ocupă primele locuri în trending.

Așadar, se poate spune că Selly a fost umilit de celebrul manelist, care continuă să adune foarte multe vizualizări în mediul online. De altfel, acesta are 4 melodii în Top 10.

Mai mult, probabil deranjat de faptul că nu mai ajunge în trending ca în trecut, Selly, considerat a fi un super produs de marketing, a ținut o prelegere în apărarea maneliștilor, semn că dorește să cucerească publicul care le aduce acestora milioane de vizualizări și automat și bani foarte mulți.

Cine este, însă Tzancă Uraganu puteți citi în link-ul de mai jos:

Scandal imens în showbiz! Un cântăreț celebru de la noi și-a bătut soția măr și a obligat-o să avorteze! Dezvăluiri șocante. Femeia a cerut ordin de protecție