Jurnalistul celebru devenit consilier USR cu un salariu de 457.000 de euro. Ce face pentru toți acești bani. Nu e singurul!

de:
19 sept. 2021
Jurnalistul celebru devenit consilier USR cu un salariu de 457.000 de euro. Ce face pentru toți acești bani. Nu e singurul!

Cei de la USR PLUS chiar nu ar trebui să se plângă de veniturile pe care le încasează și care ajung la valori astronomice. Acesta este și cazul consilierului lui Vlad Voiculescu care are o avere impresionantă.

Vă este cunoscut numele de Vlad Alexandru Mixich? Este un fost jurnalist la Hotnews.ro, consilier a lui Vlad Voiculescu care ulterior a ajuns vicepreședintele Agenției Naționale a Medicamentului.

Mihai Gâdea a aruncat o privire pe blogul personal al acestuia de unde a aflat membrul USR PLUS este specializat și în domeniul politicilor de sănătate și lucrează ca membru al echipei de suport tehnic a Băncii Europene de Investiții.

Dacă vă întrebați cât ajunge să câștige Vlad Mixich pentru această funcție, ei bine, datele prezentate de Mihai Gâdea spun că un expert consultant încasează un salariu de 457.000 de euro și mai mult de atât, mersul cu avionul, dar și alte cheltuieli îi sunt decontate.

Salariile uluitoare încasate de cei de la USR PLUS

Iar ca Vlad Mixich sunt mai mulți, însă Mihai Gâdea s-a oprit doar la Marius-Mihai Vasiliu, un nume prezent în Ministerul Dezvoltării în mandatul ministrului Ion Ștefan.

Are salarii astronomice și a reușit să strângă o adevărată avere din funcțiile pe care le-a deținut de-a lungul timpului și da, și el la rândul său este membru USR-PLUS.

„Acest domn, că vă dați seama de ce e supărarea mare. Marius Vasiliu este membru în patru consilii de administrație: Comisia specială de retrocedare a ANRP – membru – 29.203 lei, Consiliul de Administrație – Agenția Națională pentru Locuințe – membru – 15.726 lei, Consiliul Director al Fondul Român de Dezvoltare Socială – membru – 24.340 lei, Comitetul Interministerial de Finanțări, Garanții și Asigurări – Eximbank – membru – 128.958 lei. Aici nu este pus salariul de secretar de stat. (…)

Și știți câte cazuri sunt așa? De ce este atât de mare supărare în USR-PLUS că au ieșit de la guvernare pentru Stelian Ion și nu mai știu ce? Aparent pentru treaba asta. Uitați-vă la ce sume și ce poziții au acești domni”, a spus Mihai Gâdea.