Kanal D, lovitură cruntă pentru PRO TV, după ce au furat Survivor România. Ce se va întâmpla cu emisiunea până la urmă (EXCLUSIV)

21 sept. 2021
Kanal D, lovitură cruntă pentru PRO TV, după ce au furat Survivor România. Ce se va întâmpla cu emisiunea până la urmă (EXCLUSIV)

Kanal D a reușit să ajungă pe locul 1 în topul audiențelor cu reality show-ul Survivor România, care i-a avut drept protagoniști pe Jador, Culiță Sterp și Zanni, iar fanii așteptau cu sufletul la gură noul sezon. Doar că un anunț bombă a creat foarte multă confuzie. PRO TV a cumpărat formatul, iar acum vor difuza ei emisiunea.

Noul proprietar al PRO TV, Ladislav Bartonicek, a negociat cu casa de producție din Turcia, care deține licența pentru Survivor România, să primească un pachet generos de programe. Adică au plătit drepturile de difuzare pentru mai multe țări, printre care Cehia și Serbia, dar au pus o condiție: Survivor România să fie la PRO TV.

Chiar dacă inițial turcii nu au fost de acord, fiind vorba de o sumă mare de bani, într-un final au cedat și Kanal D a rămas fără emisiunea sa de top. Doar că în trecut s-a întâmplat ceva similar și s-au reinventat. Reamintim că inițial postul turc de televiziune a difuzat Exatlon, care ulterior s-a transformat în Survivor România.

Kanal D pregătește o surpriză de proporții pentru public, dar și pentru PRO TV

Reality show-urile erau similare, având doar câteva diferențe de stil. Ei bine, acum Kanal D pregătește o nouă BOMBĂ pentru PRO TV. Se vor reinventa încă o dată și vor aduce telespectatorilor o emisiune cu care vor să ajungă din nou pe locul 1. Va fi tot din gama Survivor, Exatlon, așa că fanii vor avea la ce să se uite.

De cealaltă parte, PRO TV speră să recupereze din publicul pierdut și să dea lovitura cu Survivor România. În trecut, ei au mai încercat un format similar, dar a fost un eșec de proporții. La fel, nici emisiunile matrimoniale nu le aduc cifre mari, deși Antena 1 și Kanal D au performanțe bune pe acest gen de show-uri.

Pentru public se anunță surprize multe. Așadar Kanal D nu renunță la producția care i-a adus gloria, doar că o va schimba probabil puțin și o va numi altfel.