Klaus Iohannis, invitat special la nunta Simonei Halep! Ce condiție i-a pus sportiva președintelui

de:
15 sept. 2021
Klaus Iohannis, invitat special la nunta Simonei Halep! Ce condiție i-a pus sportiva președintelui
Simona Halep și Toni Iuruc

Klaus Iohannis se numără și el printre invitații speciali de la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Marele eveniment are loc miercuri, 15 septembrie, iar petrecerea va avea loc seara, imediat după finalizarea formalităților de la primărie.

Deși sunt invitate nume mari la nunta sportivei, toți invitații trebuie să respecte două mari condiții pentru a putea intra la petrecerea care va avea loc la Constanța, într-un club select al cărui patron este Dani Caramihai, nașul celor doi.

Condițiile pe care Klaus Iohannis le are de respectat

Pentru că presa este interesată de marele eveniment, cei doi viitori soți și-au luat măsuri de precauție. Își doresc ca totul să fie intim, iar regulile pe care le-au impus invitaților sun cam drastice.

Cu alte cuvinte, Klaus Iohannis, Ion Țiriac, Ilie Năstase, dar și restul invitaților nu vor avea voie să intre la petrecere cu telefoane mobile, scrie telekomsport.ro.

Mai mult de atât, la nunta Simonei Halep sunt interzise cadourile, dar și banii, așa că invitații nu vor avea voie decât să se distreze și să se bucure de o noapte de excepție.

Deși la începutul relației cu Toni Iuruc, părinții Simonei Halep nu au primit prea bine vestea, în final cei doi s-au gândit să îi dea o șansă celui care le face fericită fiica.

Ca să nu mai vorbim de faptul că nunta vine cu două săptămâni înainte ca Simona Halep să împlinească 30 de ani, deci e practic un cadou care vine mai devreme. Între timp, viitorul ei soț, Toni Iuruc va împlini 43 de ani.