Larisa Iordache nu mai poate concura. Gimnasta este internată în spital în Elveția

23 apr. 2021
Larisa Iordache nu mai poate concura. Gimnasta este internată în spital în Elveția
Larisa Iordache este încă internată în spital

Vești proaste de la gimnasta Larisa Iordache. Aceasta a participat la Campionatele Europena de la Basel, pentru a se califica la Jocurile Olimpice de la Tokyo, având probleme mari la rinichi. Practic ea a concurat în timp ce avea o criză renală și avea o stare subfebrilă.

În ciuda tuturor durerilor, motivația, dorința au fost atât de mari, încât a reușit să se adune și să-și împlinească visul. De-a lungul anilor, Larisa Iordache a suferit numeroase accidentări, care au ținut-o departe de sala de gimnastică. Ea era considerată cel mai mare talent al ultimilor 20 de ani și avea mari șanse la podium la Londra, singura ediție olimpică la care a luat parte.

Larisa Iordache nu poate fi prezentă în finala de la individual compus, unde avea al treilea punctaj

Astăzi era programată finala la individual compus, dar din păcate Larisa Iordache este încă internată în spital. De altfel, imediat după ce a terminat competiția și s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, ea a ajuns pe mâna medicilor.

„Poza de azi.💚
Stiu ca astazi este finala la individual compus , iar eu din pacate nu voi putea concura…deoarece inca nu am iesit din spital. Daaar pot spune ca sunt mult mai bine si sper ca starea mea de sanatate sa devina din ce in ce mai buna pe zi ce trece.
Vreau sa va multumesc pentru grija voastra”, a scris Larisa Iordache pe facebook.

Gimansta mai este calificată în finalele de la bârna și sol, dar nu se știe dacă se va putea recupera până la ora competiției.