Laura Cosoi, însărcinată din nou? Fosta iubită a lui Smiley se pregătește să devină mămică

de:
22 sept. 2021
Laura Cosoi, însărcinată din nou? Fosta iubită a lui Smiley se pregătește să devină mămică
Laura Cosoi

În timp ce Smiley, fostul ei iubit se bucură de experiența de a avea primul copil, Laura Stoica se pregătește pentru cel de al treilea, după cum mărturisește chiar ea.

Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin și au două fetițe, însă cuplul își dorește ca familia să fie mai mare de atât. Mai mult de atât, vedeta este foarte mulțumită de modul în care soțul ei se descurcă cu cele mici.

Cosmin și-a dorit copiii, îi iubește este implicat ba chiar mai vrea încă unul. De asemenea, Laura Cosoi povestește că deși este casa destul de aglomerată în patru, pentru ea nu ar fi o problemă.

”Soțul care stă acasă cu copiii nu este bonă, este tată. Bona e altceva. El e tată. Și-a dorit copiii, îi iubește. Cosmin e un tată foarte implicat dintotdeauna. Dimineața să vezi ce maraton e la noi în casă.

Avem două băi, dar nu ne ajung. Rita are 3 ani și merge la grădiniță de două săptămâni, iar Vera are 1 an și merge la creșă. Plec în turneu câte două zile sau trei pe săptămână și doar în anumite zile dorm peste noapte acolo”, a mărturisit Laura Cosoi, în cadrul unei emisiuni.

Laura Cosoi vrea să devină mamă din nou

Cele mici încep să crească, iar casa a devevnit goală, spune Laura Cosoi care povestește că la un momendat a discutat cu soțul ei despre cel de-al treilea copil, care a salutat bucuros inițiativa.

Cu alte cuvinte, n-ar fi exclus ca Rita și Vera să mai aibă un frățior sau o surioară cât de curând.

”La un moment dat, îi ziceam lui Cosmin: «Măi, dar noi ne mai dorim un copil în tot haosul ăsta?». Noi simțim că ar mai intra un pui mic, știi? Pentru că au plecat fetele, la grădiniță, la creșă… E casa goală.”, a mai spus Laura Cosoi.