Laurențiu Reghecampf NU mai divorțează de Anamaria Prodan? Este răsturnare totală de situație

de:
23 sept. 2022
Laurențiu Reghecampf NU mai divorțează de Anamaria Prodan? Este răsturnare totală de situație

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în proces de divorț de luni bune, însă nici până acum cei doi nu au ajuns la un acord astfel încât separarea legală să aibă loc.

Între timp, Anamaria Prodan i-a deschis mai multe procese lui Reghe, iar joi, antrenorul a ajuns și la poliție pentru a da câteva declarații.

Lucrurile s-au schimbat însă pe ultima sută de metri. Anamaria Prodan, care odată spunea că nu ar divorța, acum vrea să scape cât mai repede de soțul ei.

Impresara speră ca iubita acestuia, Corina Caciuc, sau oricine altcineva să îl convingă odată să semneze actele de divorț, astfel încât aceasta să fie o femeie liberă cât mai repede.

Nu mai vreau să discut despre asta, este jenant. Mi se pare penibil să stau și să discut despre asta. Îl rog pe el, poate îl rugați și voi, cei care îl cunoașteți, poate îl roagă amanta, oricine, să vină să divorțeze, să îmi dea divorțul și să scap de nenorocirea asta”, a mărturisit Anamaria Prodan, pentru fanatik.ro.

Anamaria Prodan nu mai vrea nimic decât divorțul, însă impresara știe foarte bine ce se întâmplă. Aceasta spune că antrenorul nu vrea să divorțeze pentru că nu mai are nimic și drept urmare, se teme de partaj.

Motivul pentru care Laurențiu Reghecampf nu a divorțat încă

”Dacă îmi dă divorțul am termina cu toate astea. Dar el nu vrea să îmi dea divorțul pentru că îi e frică de partaj, pentru că nu mai are nimic. Noi nici nu avem de ce să facem partaj când noi avem atâția copii. Totul trebuie să le rămână lor”, a mai dezvăluit Anamaria Prodan.

Impresara spune că își dorește tot ce este mai bun pentru copiii ei și că nu o interesează nimic din ceea ce spune soțul ei.

Noi avem pact cu copiii. Eu când m-am despărțit de el erau patru copii. Acești copii nu vor rămâne niciodată, pentru Reghecampf, pe drumuri. Nu mă interesează de amantele lui, să muncească pentru ele. Dar cei patru copii trebuie să trăiască la standardul cu care eu i-am obișnuit”, a mai adăugat Anamaria Prodan la adresa lui Laurențiu Reghecampf.