Lavinia Pârva spune în sfârșit adevărul. Divorțează de Ștefan Bănică Jr? Ce decizie finală a luat

de:
14 sept. 2021
Lavinia Pârva spune în sfârșit adevărul. Divorțează de Ștefan Bănică Jr? Ce decizie finală a luat
Ștefan Bănică și Lavinia Pârva

S-au tot răspândit zvonuri conform cărora Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. sunt la un pas de divorț și nu e de mirare, căci artistul ar fi la cea de a treia căsnicie. Cu toate astea, Lavinia Pârvă le închide gurile tuturor cu o primă reacție.

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva s-au căsătorit în anul 2017, în Bulgaria, după câțiva ani de relație. Înainte, artistul a mai fost căsătorit cu Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, însă și-a refăcut la scurt timp viața alături de soția sa.

Au încredere unul în celălalt, ba chiar zovnurile apărute îi distreză, mărturisește Lavinia Pârva. Soția lui Ștefan Bănică Jr susține că prima oară zvonurile legate de divorț au apărut în urmă cu un an și sunt doar niște aberații.

„Este un zvon”

Mai mult de atât, ea a mai povestit că cei doi se concentrează pe creșterea copilului, în condițiile în care nu au vrut să apeleze la o bonă. Lavinia Pârvă este mândră de ce reușește să facă singură, dar și cu sprijinul mamei sale, iar tot ceea ce se zvonește despre destrămarea căsniciei lor, nu o interesează chiar deloc.

”Este un zvon apărut prima oară acum vreun an. Nu există așa ceva, mă distrează astfel de lucruri, chiar nu le luăm în seamă. E o aberație, ferească Dumnezeu. Noi suntem bine, ne concentrăm pe ce avem de făcut și pe creșterea băiețelului. Le cam fac pe toate. Petrec majoritatea timpului cu Alexandru.

Nu am vrut bonă, ne-am dorit să ne creștem singuri copilul și am reușit să mă descurc. Sunt mândră de mine. M-a mai ajutat și mama, dar ea merge la Timișoara, nu poate sta tot timpul cu noi”, a mărturisit Lavinia Pârva.