Lavinia Pîrva este terminată! Andreea Marin s-a împăcat cu Ștefan Bănică. Totul s-a întâmplat în mare secret

26 aug. 2022
Lavinia Pîrva este terminată! Andreea Marin s-a împăcat cu Ștefan Bănică. Totul s-a întâmplat în mare secret

Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au fost căsătoriți timp de șapte ani, dar pentru Zâna Surprizelor această căsnicie a fost un coșmar. Au fost multe articole și dezvăluiri pe subiect. Surse din anturajul celor doi au povestit că vedeta era des umilită de artist și chiar bătută, iar ea a suportat foarte multe.

În momentul în care a aflat că este și înșelată de Ștefan Bănică Junior cu Lavinia Pîrva a pus punct relației. A divorțat și apoi credea că și-a găsit fericirea în brațele fizioterapeutului turc, Tuncay Ozturk. Doar că acesta a dezamăgit-o și mai tare decât fostul soț.

Toate acesta au fost uitate de Andreea Marin, care între timp s-a împăcat cu Ștefan Bănică și era la un pas să prezinte alături de el emisiunea Dancing on Ice: Vis în Doi. Într-un final, cei de la Antena 1 au optat pentru Irina Fodor, o variantă mult mai ieftină.

O lovitură fatală pentru Lavinia Pîrva o reprezintă și faptul că aceasta nu este deloc înclusă în proiecte importante. Andreea Marin a lansat un eveniment Atipic Beauty, iar fiul lui Ștefan Bănică, Radu Ștefan Bănică i-a fost alături pe scenă. Asta după tânărul de 20 de ani a avut și contract cu Antena 1 pentru Te cunosc de undeva.

Adio Lavinia Pîrva! Nu există

Nimeni nu a știut. Totul a fost ținut secret. În schimb Lavinia Pîrva nu prea există în peisajul monden de top. Și nici Ștefan Bănică nu o include. Ba chiar nu o ajută deloc și nu se afișează cu ea decât foarte rar.

„Nu a fost ideea mea, deși sunt producătorul acestei gale, trebuie să spun că ideea a venit din exterior. A fost ideea altcuiva din grupul nostru și într-adevăr foarte potrivită. Mă bucur că Radu Ștefan – încă un copil pentru mine – cu talent a putut să abordeze atât partea de defileu de modă, cât și ca viitor actor, dar știm că deja el are spectacole și m-am bucurat tare mult să-mi fie alături”, a declarat pentru VIVA! Andreea Marin în legătură cu prezența fiului lui Ștefan Bănică la evenimentule ei de suflet, Atipic Beauty, care promovează un alt tip de frumusețe, al persoanelor cu dizabilități care reprezintă modele de viață pentru alții.

Cât despre Violeta, aceasta nu s-a implicat în organizarea galei, pe care a produs-o mama sa și asta pentru că a fost ocupată cu învățatul. Și rezultatele sunt pe măsura muncii depuse.

„Suntem o familie, e firesc să fie așa. În mod concret, Violeta nu m-a ajutat la gală, pentru că ea are final de an și a avut o mulțime de examene. Cred că ne-am ajutat reciproc prin a ne respecta fiecare munca și celeilalte. Liniștea e acasă și dragostea celorlalți este foarte importantă pentru a avea această putere să creezi lucruri mari. Dacă nu ești bine în suflet și acasă, mintea ta nu poate fi deschisă spre asemenea lucruri creative”, a mai spus Andreea Marin.