Legăturile criminalului din Caracal cu poliția. Ce șef primea minore de la Gheorghe Dincă

12 aug. 2019
Legăturile criminalului din Caracal cu poliția. Ce șef primea minore de la Gheorghe Dincă

Au ieșit la suprafață detalii revoltătoare în cazul crimelor din Carcal. Un martor cheie a făcut dezvăluiri halucinante, sub protecția anonimatului. Este vorba de un bărbat care susține că îl ajuta pe criminal să livreze fetele către destinatari.

Fostul său partener de afaceri a mărturisit unde ajungeau relațiile lui Gheorghe Dincă și cât de protejat era agresorul la nivelul municipiului.

Acesta ar fi dat minore chiar unui fost șef al IPJ Olt, a mărturisit fostul său coleg. Potrivit acestuia, Dincă și poliția din Caracal aveau strânse legături. Acesta menționează că erau precum o familie.

„Gheorghe Dincă apărea în prajma clientului meu cam la două săptămâni.  O fată minoră a fost dată unui colonel de poliție care atunci era șeful IPJ Olt. Pentru ei coruperea minorelor erau un mod de viață. Cele mai multe fete, corupte de Dincă pentru polițiști și afaceriști locali, erau minore. Cu Poliția la vremea aceea era ca o familie. Dincă și asociatul său erau sub protecția totală a poliției, în sensul că aveau o putere financiară bunicică”, a declarat martorul la Antena 3.

„Aproximativ de câteva ori pe săptămână apăreau în preajma lor fete, de cele mai multe ori minore, dar și femei care își vindeau serviciile sexuale. Îi vedeam adeseori (pe Dincă și pe clientul meu, apropiatul lui Gheorghe Dincă), cu diverse femei. Erau și alte persoane sau oameni de afaceri din diverse ranguri, polițiști, ce nu aveau acces atât de rapid să aibă legătură cu aceste fete tinere”, a mai spus bărbatul.