Lia Bugnar o distruge pe Theo Rose! Este umilința anului. Anghel Damian revine la fosta iubită? Decizie neașteptată

09 aug. 2022
Lia Bugnar o distruge pe Theo Rose! Este umilința anului. Anghel Damian revine la fosta iubită? Decizie neașteptată
Foto: Fanatik.ro

Lia Bugnar și Anghel Damian au format un cuplu sudat timp de opt ani. Deși ea are 53 de ani și el doar 30, lucrurile funcționau perfect între cei doi. De altfel, ea l-a ajutat enorm să progreseze în carieră, fiindu-i mentor pentru toate scenariile pe care le-a scris. Despărțirea a fost una neașteptată pentru celebra actriță.

Anghel Damian a cunoscut-o pe Theo Rose pe platourile de filmare pentru noul serial de la PRO TV, CLANUL. Tânăra artistă a primit un rol și astfel s-a îndrăgostit de cel care îi este practic șef astăzi. Din acest motiv, ea a decis să rupă relația cu Alex Leonte, cu care era împreună de opt ani.

Lia Bugnar și Theo Rose sunt două personalități complet diferite. Prima a luat la actorie din prima și este un nume consacrat în domeniu. De asemenea, este respectată și pentru piesele pe care le scrie și regizează, dar și ca om de cultură.

La capătul opus, Theo Rose nu a fost admisă la actorie. Ea a terminat în cele din urmă studii muzicale la Universitatea Spiru Haret și a ajuns celebră datorită manelelor și în special a colaborării cu Bogdan de la Ploiești și Florin Salam.

Lia Bugnar, umilință maximă pentru Theo Rose

Lia Bugnar nu a rămas datoare și a umilit-o crunt pe tânără sa rivală printr-o declarație fermă, dar care în mod cert o viza.

„Nu e genul meu de lectură și nici nu va începe să fie de-acum încolo. Eu nu sunt protagonistă a nimic, nici măcar nu știu despre ce vorbiți. În al doilea rând înțeleg că este dintr-o zonă de cancan… Scuze, am goluri mari în cultură, dar de golul de cultură cancan nu mi-e rușine.

Eu nu am făcut nicio declarație ever privind viața personală. Dacă dumneavoastră îmi arătați interviuri în care povestesc despre viața personală, eu le mănânc. Chiar nu simt nevoia să știe lumea, nu am nicio treabă cu genul ăsta de situație…”, a spus Lia Bugnar, pentru FANATIK, imediat după ce Anghel Damian a fost surprins împreună cu Theo Rose, subliniind cuvântul cultură.

De cealaltă parte, Anghel Damian se bucură de relația cu Theo Rose, mai ales că acum el are practic rolul pe care Lia Bugnar l-a avut în viața lui, dar surse din anturajul lui au dezvăluit pentru VoxBiz.ro că acestuia îi este greu să se desprindă de fosta iubită, de care încă ar fi dependent emoțional, așa că o împăcare nu este exclusă.

Doar că nu se știe dacă Lia Bugnar l-ar mai primi înapoi, mai ales că aceasta este extrem de orgolioasă. Va fi interesat de văzut cât va dura povestea de iubire cu Theo Rose, ținând cont că cei doi sunt extrem de diferiți.

„Nu a înșelat nimeni pe nimeni, e o relație asumată. În rest, alte comentarii nu am de făcut. Felicitări pentru că ați primit pontul. Când vom avea alte precizări referitor la această legătură, o vom face în termenii noștri. Până atunci nu avem comentarii suplimentare de făcut.”, a declarat Anghel Damian pentru cancan.ro după ce jurnaliștii au publicat imaginile cu el și Theo Rose.