Lidia Buble are o frică teribilă și ar putea renunța deja la Asia Express: „Pentru mine e cel mai urât lucru”

de:
27 mai 2021
Lidia Buble are o frică teribilă și ar putea renunța deja la Asia Express:
Foto: Facebook

Lidia Buble și sora sa au acceptat provocarea Asia Express, iar cu această ocazie, artista a vorbit și despre cea mai mare fobie a sa. Chiar dacă este sigură pe ea mai tot timpul, sunt lucruri la care pur și simplu explodează.

Estera și Lidia sunt hotărâte să câștige competița, însă există o probă la care artista chiar nu știe ce ar face. Mulți concurenți avut-o în celalte sezoane ale reality show-ului, deci sunt șanse mari ca și artista să aibă parte de ea.

De ce îi este frică Lidiei Buble

Cea mai mare temere a Lidiei Buble o reprezintă insectele, deci o probă cu ele i-ar pune capac artistei. Ea a mărturisit că are o fobie, însă în ciuda acestui lucru, a decis să plece de acasă cu gândul că va câștiga.

Ea le-a promis tuturor fanilor că va lupta până la ultima suflare pentru a putea fi văzută în marea finală.

”Pentru mine cel mai urât lucru ar fi să am o probă care să includă insecte de orice fel. Am o fobie nu că mare… Dacă nu plecam cu acest gând de a câștiga, cred că nu mai avea rost să plecăm de acasă. Sunt convinsă că toți colegii noștri își doresc să câștige.

Promitem să luptăm până la ultima suflare să ajungem până-n finală, cu ajutorul lui Dumnezeu sperăm să câștigăm”, a adăugat cântăreața, pentru Antena Stars.

Cum se înțelege Lidia Buble cu sora sa

Mai mult de atât, artista mărturisește că ea și sora ei, Estera sunt foarte unite, iar această competiție le va apropia mai mult. Se completează una pe cealaltă și au grijă atunci când lucrurile devin tensionate, deci sunt șanse mari să ajungă departe în cadrul competiției Asia Express.

Lidia Buble susține că alături de Estera face cea mai bună echipa, acesta fiind și motivul pentru care a ales să o aibă alături în cadrul emisiunii.

”Da, doar că noi avem avantajul de a ne cunoaște foarte bine una pe cealaltă. Când ea e nervoasă eu tac și ea nu cred că o să mă prindă prea nervoasă, dar vedem până la proba contrarie. Avem noroc că suntem surori și între surori certurile stau altfel. Noi ne înțelegem din priviri.

Ăsta e motivul pentru care am și ales ca dintre cei 10 frați pe care Dumnezeu mi i-a dat în viața mea și mă simt cea mai binecuvântată să o aleg pe Estera, pentru că eu cred că noi două facem cea mai bună echipă”, a mai spus artista.