Lidia Buble, bătută de tatăl ei de față cu toată lumea! A rămas și fără fustă în fața Bisericii! Ce s-a întâmplat

31 oct. 2019
Lidia Buble, bătută de tatăl ei de față cu toată lumea! A rămas și fără fustă în fața Bisericii! Ce s-a întâmplat

Lidia Buble nu este doar una dintre cele mai populare cântărețe din România, ci și una extrem de sinceră. A patra născută într-o familie cu 11 copii, care urmează religia penticostală, aceasta a trebuit să urmeze reguli stricte, care nu erau în concordanță cu felul ei libertin de a fi.

Cu toate acestea, artista își iubește foarte mult familia și vorbește mereu cu mândrie despre părinții și frații ei. Recent, aceasta a povestit o întâmplare hazlie, dar care pe mulți i-a șocat. Tatăl ei, preot, a fost un om dur, care a încercat mereu să o ducă pe calea cea bună, astfel că a folosit din plin crezul „bătaia este ruptă din Rai”, când a fost cazul.

Lidia Buble a urmat un liceu cu profil sportiv din Deva și cu greu a reușit să treacă bacul, cu media puțin peste 6. În adolescență a făcut și foarte multe prostii, iar tatăl ei a bătut-o de față cu toți colegii pentru asta.

Mărturisirile Lidiei Buble

„Am rămas fără fustă în fața bisericii. Aveam o fustă foarte vaporoasă, de vară, și niște tocuri mici. Era o treaptă… Am călcat cu tocul pe fustă și am rămas fără fustă pe mine. M-a văzut toată biserica. Și aveam și lenjerie intimă nude, deci era ca și cum nu aș fi avut nimic pe mine. Altă dată mi s-a întâmplat să mă duc la toaletă și să îmi aranjez fusta doar în față, în spate era ridicată. Am luat-o și pe mijloc, nu înțelegeam de ce râdea în hohote toată lumea.

Dintre toți frații mei, eu am luat cel mai mult bătaie. S-a întâmplat de multe ori să dorm pe preș. Dacă întârziam peste ora 10, auzeam: du-te de unde ai venit!

A venit tata la școală, făcusem eu o gafă foarte mare și m-a bătut de față cu toți colegii. Păi atunci îmi venea să fac o groapă mare și să intru în pământ. M-am simțit prost, îți dai seama!”, a povestit artista la Teo Show.