Lidia Buble, în lacrimi, în fața tuturor. Motivul pentru care vedeta nu a mai putut rezista

de:
12 apr. 2021
Lidia Buble, în lacrimi, în fața tuturor. Motivul pentru care vedeta nu a mai putut rezista
Foto: Facebook

Lidia Buble pare o femeie împlinită la prima vedere. Chiar dacă este singură de câteva luni bune, artistei îi merge mai bine ca niciodată pe plan profesional, însă cu toate astea, greutățile sunt prezente și în viața ei.

Noaptea trecută, Lidia Buble a împărtășit cu fanii ei trăirile pe care le are în ultima perioadă. Artista s-a filmat cu lacrimi la ochi, postând și un mesaj care arată motivul tristeții sale.

Lidia Buble duce dorul casei

Pe cât de sigură pe ea este, pe atât de de multă sensibilitate are. Lidia Buble duce dorul casei, în special al familiei și al surorilor, dar și al fraților săi. Artista s-a filmat plângând, lucru care arată destul de clar cât de afectată este de distanță.

”Mi-e dor de casă. Mi-e dor de frații și surorile mele”, este mesajul postat de Lidia alături de clipul video. Mai mult de atât, artista a mai adăugat și piesă foarte tristă care subliniază dorul ei de casă. ”Vreau să merg acasă”, este unul din versurile piesei.

Lidia Buble și familia ei au o relație specială, iar distanța și pandemia pare că și-a lăsat amprenta asupra lor. Pe lângă Lidia, și surorile artistei îi duc dorul.

Lidia Buble, în lacrimi

Ce i-a făcut Lidia Buble surorii ei

Artista provine dintr-o familie mare, iar relația cu sora mai mică a fost și rămâne una destul de strânsă. Puțini știu însă ce i-a făcut Lidia Buble acesteia în perioada în care era doar un bebeluș.

Lorena Buble mărturisea recent că sora ei a scăpat-o din brațe la doar două săptămâni de la naștere, direct pe gresie. Drept urmare, sora artistei a avut o fisură imensă, iar frații ei s-au rugat nespus de mult pentru sănătatea ei, lucru care a ajutat-o să se recupereze și să nu aibă niciun fel de urmări.

”Vă imaginați copil de două săptămâni aruncat pe gresie, sora mea mă arunca în sus și mă prindea. La un moment dat nu m-a mai prins. Frații mei s-au adunat toți și s-au rugat pentru mine foarte mult. După ce s-au rugat toți pentru mine, fisura nu mai exista”, a mărturisit sora Lidiei Buble.