Lidia Buble, îndrăgostită până peste cap. Cum a cucerit-o iubitul ei super celebru: ”Mi-a pus Dumnezeu mâna în cap…”

de:
22 sept. 2022
Lidia Buble, îndrăgostită până peste cap. Cum a cucerit-o iubitul ei super celebru: ”Mi-a pus Dumnezeu mâna în cap...”

Lidia Buble și-a refăcut rapid viața după despărțirea de Răzvan Simion. Deși ne așteptam să o vedem pe artistă singură mai multă vreme, aceasta s-a refugiat în brațele unui bărbat celebru, de care e îndrăgostită până peste cap. Se întâmpla, însă în urmă cu un an totul, iar acum este din nou singură.

Dacă Răzvan Simion e fericit în brațele Dalianei Răducanu în continuare, Lidia Buble a fost și ea foarte bine în brațele actorului cubanez Harlys Becerra, pe care l-a cunoscut în urmă cu mai mult timp.

Artista era în 2021 mai liniștită ca niciodată și a i publicat mai multe fotografii alături de noul său iubit, semn că lucrurile mergeau în direcția în care și-a dorit.

Mai mult de atât, pentru a le da fanilor ce își doresc, Lidia Buble a făcut atunci şi primele dezvăluiri despre bărbatul care o face fericită. Cântăreaţa a organizat pe pagina sa de Instagram o sesiune de întrebări şi răspunsuri, iar cum era de aşteptat admiratorii săi au dorit să afle cât mai multe lucruri despre actorul cubanez.

Răspunsul artistei? Fericire și împlinire pe toate planurile.

”Mi-a pus Dumnezeu mâna în cap”

Lidia Buble mărturisea că este mai fericită ca niciodată și că nu are suficient timp pentru a povesti tot ce simte. Pe toate planurile îi mergea bine, după cum spune chiar ea.

Artista mai spunea că oricine are dreptul la fericire, iar în cazul ei e vorba de noroc, dar și de Dumnezeu. Cât despre meseria noului său iubit, Lidia Buble spunea că nu contează cu ce se ocupă partenerul ei de viață, ci doar sentimentele care sunt între ei.

”Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea (n.r. cu Harlys), trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile.

În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, ne-vedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi.”, a transmis Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.