Lidia Buble iubește din nou. Bărbatul în compania căruia a plecat în vacanță. Cum au fost surprinși

de:
18 aug. 2021
Lidia Buble iubește din nou. Bărbatul în compania căruia a plecat în vacanță. Cum au fost surprinși
Lidia Buble

Răzvan Simion și-a refăcut viața după despărțire. Prezentatorul tv de la Neatza cu Răzvan și Dani formează un cuplu cu arhitecta Daliana Răducanu, iar Lidia Buble nu a rămas nici ea mai prejos.

A trecut peste Răzvan Simion, iar acum iubește din nou. Dacă în urmă cu câteva săptămâni, artista a fost surprinsă în compania unui bărbat la un restaurant din Capitală, acum, aceasta a plecat și în vacanță.

Cu cine a plecat Lidia Buble în vacanță

Nu știm dacă este vorba despre același bărbat misterios, însă cu siguranță există cineva în viața artistei care reușește să o facă fericită. La scurt timp după ce s-a întors din Asia Express, vedeta a plecat în vacanță, însă nu singură.

Artista a plecat în Ibiza, iar imaginile de pe socializare o dau de gol. Lidia Buble a postat o fotografie pe Instastory, la un restaurant, alături de două pahare de vin, deci nu este exclus ca noul ei partener să îi țină companie în vacanță.

Motivul despărțirii dintre lidia Buble și Răzvan Simion

Nu s-a știut niciodată clar motivul care a dus la ruptura dintre Lidia Buble și Răzvan Simion, însă o prietenă apropiată a artistei a vorbit despre relația dintre cei doi.

Jo mărturisea la un momendat că după ce s-au despărțit, Lidia Buble și Răzvan Simion au început să se înțeleagă mai bine decât pe parcursul întregii relații, semn că ceva îi ținea în loc atunci când erau un cuplu.

”Lidia e una dintre cele mai bune prietene ale mele din industrie și mi-a zis că se înțelege cu Răzvan mai bine acum decât înainte. Lidia de multe ori îmi dă sfaturi de tipul ‘tu trebuie să te uiți în oglindă să vezi cine ești, să te distrezi, ești tânără, ești frumoasă, ai grijă de tine și când duci gunoiul, trebuie să strălucești. Eu nu sunt așa, de asta am de învățat de la Lidia”, mărturisea JO în cadrul unui podcast.