LIDL le dă clienților 200 de lei dacă fac acest lucru. Timpul e limitat. Câte persoane primesc banii

de:
04 mai 2023
LIDL le dă clienților 200 de lei dacă fac acest lucru. Timpul e limitat. Câte persoane primesc banii

LIDL le dă clienților bani în următoarea perioadă. Nu e deloc complicat să primești 200 de lei. Iată ce ai de făcut și cât timp mai ai la dispoziție.

După 1 mai, LIDL își răsfață clienții o gamă largă de produse și cu premii pe măsură. Începând cu 1 mai și până pe 7 mai, la LIDL este săptămâna în stil iberic.

Astfel, în următoarele zile, cei care ajung în magazinele LIDL din România se bucură de chorizo, jamon, dar și fuet, conform catalogului publicat de retailer.

Iar dincolo de aceste produse și cele pe care le cunoaștem deja, LIDL mai vine cu o ofertă pe care clienții nu trebuie să o rateze. Aceștia pot să primească 200 de lei, dar și alte premii mai valoroase.

Ce trebuie să facă clienții LIDL pentru a beneficia de această ofertă și pentru a se putea înscrie la concurs? În primul rând, clienții trebuie să cumpere măcar un produs din gama Solymar.

Noile oferte puse la dispoziție de LIDL România

Aceștia trebuie să aibă un bon de minimum 70 de lei, iar mai apoi, bonul se înscrie în tragere la sorți, pe site-ul oficial al retailerului. Acest lucru este valabil doar până la finalul săptămânii.

Și ce pot câștiga clienții? Conform regulamentului concursului pus la dispoziție de retailer, sunt puse la bătaie 10 vouchere de 200 de lei. De asemenea, se mai poate câștiga și un robot de bucătărie, iar premiul cel mare este chiar un frigider.

”Știi că e săptămâna în stil iberic când deliciile precum chorizo, jamon sau fuet revin în Lidl! Și revin cu un CONCURS. Ca să participi: Cumpără-ți cel puțin un produs #SolYMar pe un bon de minimum 70 lei. Înscrie bonul în tragere la sorți, pe site. Perioada campaniei: 01.05 – 07.05.2023

Poți câștiga: 10 vouchere LIDL 200 lei, 1 robot de bucătărie, 1 frigider”, se arată în oferta celor de la LIDL România.