LIDL oferă de azi aproape GRATUIT aceste produse de top. Sunt foarte consumate de români. E valabil în toate magazinele. Stocul e limitat

de:
27 mart. 2023
LIDL oferă de azi aproape GRATUIT aceste produse de top. Sunt foarte consumate de români. E valabil în toate magazinele. Stocul e limitat

LIDL România vine cu oferte mai mult decât tentate la finalul lunii martie. Unii clienți beneficiază de produse aproape gratuite dac merg rapid în magazinele LIDL preferate.

Ce poți să cumperi de la LIDL cu doar șase lei? Nenumărate produse, dacă stăm să ne uităm la oferta pe care retailerul a pus-o în aplicare. O nouă campanie a început deja și evident că stocurile sunt limitate.

Astfel, în următoarea perioadă găsești lactate, brânzeturi, sucuri, dar și dulciuri, la prețuri complet neașteptate. Orezul cu bob lung prefiert este redus cu 12%, astfel că 100 de grame costă doar 2,89 de lei. De cealaltă parte, brânză telemea din lapte de vacă de la PILOS, e redusă și ea 31%, iar prețul final este de doar 1,99 lei pentru 100 g.

Și lista produselor de la LIDL sub șase luni se opresc doar aici. Tot în următoarele zile mai găsești în magazinele din țară și faimosul Salam Victoria feliat de la Pikok care costă doar 4,99. Acesta este redus cu 28%, așa că ar fi păcat să ratezi oferta. Mai ales că vorbim despre 200 de grame.

Produsul de la LIDL care costă doar 2,19 lei

La ofertă în următoarele zile mai este și Salata cu piept de pui și legume, marca CHEF SELECT, care costă 5,99 lei pentru 250 de grame, cu un discount de 25%. De asemenea, Pulepe superioare de pui sunt reduse cu 26% și costă doar 2,19 lei pentru 100 g.

Iar pentru iubitorii de carne de porc există de asemenea o ofertă tentantă. Ceafa de porc fără os, feliată și marinată, gata pentru un grătar costă doar 2,59 lei pentru 100 de grame.

Un preț accesibil găsim și la file somon întreg. 100 de grame costă doar 8,49 lei, însă stocul este limitat. Deci cei care vor acest produs ar fi bine să se grăbească pentru că oferta este deja în vigoare, iar rafturile magazinelor se golesc destul de repede.