LIDL vinde 4 produse de top la prețuri foarte mici săptămâna aceasta. În ce magazine le puteți găsi

07 mai 2023
LIDL vinde 4 produse de top la prețuri foarte mici săptămâna aceasta. În ce magazine le puteți găsi

LIDL vine cu noi produse foarte bune pe care le vinde la prețuri destul de mici. Aceste gadgeturi sunt necesare oricui.

LIDL a anunțat noua promoție a săptămânii, iar printre toate produsele se află unele folositoare oricui. De exemplu, LIDL a adus din nou la vânzare un irigator bucal cu acumulator, care costă 89.99 de lei. Acesta are o intensitate reglabilă a jetului de apă – soft (pentru masajul stimulant al gingiei), normal (pentru spălarea zilnică și îndepărtarea temeinică a tartrului) și jet ( îndepărtează și resturile aderente de mâncare). Are, de asemenea, două capete cu duze cu inele indicatoare colorate.

LIDL a mai adus la vânzare și un dozator automat de săpun lichid, marca Silvercrest. Acesta costă 50 de lei și are un rezervor de 280 de ml. Aparatul este rezistent la apă, iar în ambalaj este inclusă și o baterie.

LIDL a scos la vânzare și un pulsoximetru

Potrivit ofertei, în această săptămână puteți găsi în magazine un pulsoximetru la 79.99 de lei, care are și o baterie inclusă.

De asemenea, cei interesați pot găsi în ofertă și o boxă bluetooth pentru baie de la firma Silvercrest. Acesta costă 54,99 de lei și include un cablu de încărcare USB pe USB tip C de 1,2 m. Boxa vine în două culori (negru sau alb) și are ventuză pentru prinderea pe gresie, geam sau oglindă.

De asemenea, are și un display LED și șase butoane. Dispozitivul are un grad ridicat de rezistență la apă.