Lista rușinii. Top cel mai prost îmbrăcate vedete din România. Andreea Bălan ocupă un loc fruntaș

04 iul. 2021
Lista rușinii. Top cel mai prost îmbrăcate vedete din România. Andreea Bălan ocupă un loc fruntaș
Foto: Facebook

Top cel mai prost îmbrăcate vedete din România. Atunci când ești persoană publică, reprezinți un exemplu pentru mulți, așa că stilul vestimentar cântărește enorm când vine vorba de imagine. Printre cele mai criticate vedete la acest capitol se numără Andreea Bălan, despre care numeroși stiliști au spus că nu are deloc bun gust când vine vorba despre haine.

Raluca Bădulescu, jurata de la Bravo, ai stil! a pus-o de multe ori la zid pe artistă, dar nu este singura. Și renumitul designer Stephan Pelger, care a lucrat cu celebrități internaționale, dar și Iulia Albu au avut cuvinte negative despre modul în care se îmbracă Andreea Bălan.

„Este ceva absolut înfricoșătoar de-a dreptul”

„Cel mai prost îmbrăcată este Andreea Bălan. Vestimentar, ar trebui pusă la zid, este ceva absolut înfricoșătoar de-a dreptul”, spunea Pelger în urmă cu câțiva ani când a fost întrebat cine este cel mai prost îmbrăcată vedetă din România.

Iulia Albu nu a fost nici ea mai blândă cu artista și a criticat-o ori de câte ori a avut ocazia. Chiar și după cea de-a doua naștere, Andreea Bălan a primit multe recenzii negative cu privire la stilul vestimentar.

Andreea Bălan, pe yacht, în Turcia

Raluca Bădulescu a numit-o și ea în cadrul emisiunii lui Denise Rifai, care a vrut să știe cine sunt cel mai prost îmbrăcate vedete din România. Jurata de la Bravo, ai stil! le-a numit pe Andreea Bălan și Nicole Cherry, chiar dacă a făcut referire la mai multe categorii. Ea le-a inclus într-o listă a rușinii când vine vorba de look.

Nicole Cherry, inclusă și ea pe „lista rușinii”

„Complicată întrebare pentru că sunt mai multe. Artistele acestea de noua generație sunt. Cred că sunt două tipuri de vedete mai prost îmbrăcate: artistele astea mai tinere, dar care au o scuză pentru că sunt la început de drum și se află într-o căutare stilistică, apelează la diverși stiliști, azi la unul, mâine la altul, fiecare cu stilul lui… Am avut multe dintre ele pe care le-am criticat la rubrica de la ”Teo Show”, de la Nicole Cherry la Andreea Bălan.

Uite Andreea Bălan nu este o artistă tânără, de exemplu, și mi se pare una dintre artistele nefericit îmbrăcate. O să iasă iar discuții, au mai ieșit de o mie de ori discuții cu Andreea Bălan, suntem învățați cu chestia asta, dar trebuie să înțeleagă un lucru: eu nu am nimic cu persoanele, departe de mine gândul ăsta”, a spus Raluca Bădulescu.