Irina Tănase, umilința supermă pentru Liviu Dragnea. Ce se întâmplă în relația dintre cei doi?

21 sept. 2021
Irina Tănase, umilința supermă pentru Liviu Dragnea. Ce se întâmplă în relația dintre cei doi?

Liviu Dragnea a ieșit de doar două luni din închisoare și se descurcă, după cum mărturisește chiar el. Cu toate astea, nimeni nu se aștepta ca fostul lider al PSD să ajungă să fie întreținut chiar din banii iubitei sale cu mut mai tânără decât el.

Orice zvon legat de relația Irinei Tănase cu Liviu Dragnea va fi spulberat, căci iubita politicianului nu numai că a fost alături de el în perioada în care a fost încarcerat, ba chiar îl ajută și acum cu bani pentru a putea trăi decent.

Liviu Dragnea a mărturisit că nu mai câștigă ca altă dată. S-a angajat la una din firmele fiului său, însă nu a vrut să spună ce salariu încasează. Pe de altă parte, el susține că iubita sa, Irina Tănase îl susține și ea pe plan financiar. Astfel, adunate, veniturile celor doi sunt suficiente pentru un trai decent, spune fostul lider PSD.

Din ce trăiește acum Liviu Dragnea

”Trăiesc din două treimi din salariu, pentru că o treime este pus sechestru de la DNA, nu câştig foarte mult, dar cu ce câştigă Irina ca salariu cu ce câştig şi eu, cu ce mă ajută copiii, nu mor de foame”, a mărturisit Liviu Dragnea, la Realitatea Plus.

Cât despre acuzațiile aduse în noul dosar în care e implicat, Liviu Dragnea neagă că ar fi mers în vacanţe exotice pe fonduri asigurate din bani publici, în Doha, Republica Dominicană sau Bali.

Mai mult de atât, el susține că social democrații ar fi dat această informație, Dragnea mărturisind că nu a ajuns nciiodată în Bali și nici în alte zone atât de exotice. De asemenea, el nu ar fi folosit niciodată banii partidului pentru a merge alături de iubita sa în vacanță.

”Veste proastă pentru unii, în special pentru cei de la PSD care au dat această informaţie. Eu nu am fost în Bali niciodată, nu am fost în Republica Dominicană, nu am fost în Punta Cana, nu am fost nici în Bora Bora, nu am fost în acele locuri de care se vorbeşte în acea ştire senzaţională apărută fix la Comitetul Executiv al PSD-ul când ei discutau despre faptul că, vezi Doamne, mi-am făcut partid. Nu am fost nicăieri pe bani publici într-o vacanţă cu Irina, nu am folosit banii partidului pentru a merge în vacanţă”, a mai povestit fostul lider PSD.