Liviu Dragnea și-a ras mustața! Cum arată acum fostul lider al PSD. Schimbare totală de look

15 sept. 2019
Liviu Dragnea și-a ras mustața! Cum arată acum fostul lider al PSD. Schimbare totală de look

Liviu Dragnea a luat o decizie majoră! Și-a ras mustața. Se pare că fostul lider al PSD s-a schimbat foarte mult de când a fost închis la Rahova. Colegii lui spun că a întinerit. 

După ce a fost închis pentru trei ani și șase luni, acesta s-a resemnat și se comportă exemplar în spatele gratiilor. Deși s-a spus că ar avea un regim preferențial în închisoare, liderul PSD muncește la fel ca oricare deținut, iar celula lui este identică cu a celorlalți.

Mai mult, fostul șef al PSD ar munci mai nou la garajul penitenciarului. Acesta ar repara mașini, iar pentru asta ar încasa un salariu de 1 500 de lei.

”Ar sta singur în celulă și are un salariu minim pe economie de 1.500 de lei (îndemnizația de pușcăriaș pe care o acordă statul, din taxele și impozitele românilor). Ex-liderul PSD nu refuză mâncarea oferită de bucătarii penitenciarului pentru că asta ar fi considerat un gest de represiune față de autorități, iar orice formă de protest i-ar scurta șansele să iasă mai repede din pușcărie”, a menționat Realitatea.

Politicianul și-a ras mustața!

Deținuții spun că pare mai vioi și mai tânăr după ce și-a ras mustața. Acum, liderul PSD are o mustață foarte scurtă și albă. Se pare că Dragnea a albit la Rahova.

”La ieșirea la apel, toată lumea a fost surprinsă de felul în care fostul lider PSD arăta. Era mai tânăr și părea și mai vioi. Nu mai avea celebrul său look”, au povestit persoane de la pușcărie.

Recent, Liviu Dragnea a fost desemnat persona non grata pe teritoriul american din cauza faptelor de corupție pe care le-a săvârșit.