Locul din România care arată ca un colț de Rai. Cazarea nu este scumpă și se poate merge în vacanță oricând acolo. Simona Gherghe a rămas impresionată de ceea ce a văzut

19 sept. 2022
Locul din România care arată ca un colț de Rai. Cazarea nu este scumpă și se poate merge în vacanță oricând acolo. Simona Gherghe a rămas impresionată de ceea ce a văzut

România are multe locuri superbe, dar sunt foarte puțin promovate. În general, ies în evidență știrile negative care arată prețuri uriașe și condiții precare. Astfel că foarte mulți români aleg să-și petreacă vacanțele în străinătate, deși nici acolo nu găsesc chiar Raiul pe pământ. Simona Gherghe a decis ca în acest an să viziteze mai mult țara natală.

Prezentatoarea de la Mireasa a mers în Maramureș și a fost impresionată de locurile de vis pe care le-a vizitat. Alături de ea s-au aflat soțul și cei doi copii și au avut parte de o vacanță perfectă. Vedeta a vrut să împărtășească bucuria ei cu fanii de pe Instagram.

“Mi-au trebuit 44 de ani să ajung într-un colț de rai… De multe ori, ne e mai simplu să facem bagajele și să plecam în vacanță, undeva în Europa. Și am făcut de multe ori așa, chiar și în formula asta de patru, cu doi copii mici. Însă chiar ei au fost motivul pentru care am ales, pentru sfârșitul vacantei, Maramureșul.”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Simona Gherghe a povestit ce activități frumoase a avut în Maramureș

Vedeta Antena 1 a stat timp de cinci zile în Maramureș și le-a povestit celor interesați ce a făcut în această perioadă. Copiii nu s-au plictisit deloc pentru că au avut tot timpul activități, iar ea și soțul său s-au întors înapoi la muncă încărcați de energie pozitivă. Ea chiar se gândește să revină în același loc pentru a-și petrece sărbătorile de iarnă.

Maramureșul este locul perfect pentru vacanță, indiferent că este vară sau iarnă. Tradițiile și opsitalitatea oamenilor îi cuceresc pe toți cei care calcă aceste meleaguri desprinse parcă din Rai.

“O minune de loc, cu peisaje de vis și oameni calzi și buni, iubitori de copii. Am stat cinci zile și, în fiecare zi, le-am făcut program, de dimineața până seara. Nu s-au plictisit o clipa, n-am folosit deloc telefoanele pentru desene, copiii s-au bucurat de plimbarea cu Mocăniță, de drumeții pe munte (le-a plăcut mult la Cascada Cailor), le-am citit poeziile de la Săpânța, au admirat cele mai înalte mănăstiri, s-au plimbat cu căluții și telescaunul, au hrănit pui de căprioare și iepurași, au mâncat gogoși și cele mai gustoase ciorbe cu smântână, au înțeles ce înseamnă eroii și cum e să ai conducători nepotriviți, la Memorialul de la Sighet.”, a mai povestit Simona Gherghe.