Loredana Groza, detronată! Cântăreața care a ajuns pe locul 1 în trending Youtube! Ea este noua regină

03 mai 2021
Loredana Groza, detronată! Cântăreața care a ajuns pe locul 1 în trending Youtube! Ea este noua regină
Lordana Groza

Noua piesă a Loredanei Groza, „Fericire”, semnată Costi Ioniță, a fost subiect național mai bine de o săptămână. Faptul că a fost, de fapt o colaborare cu zece maneliști a determinat multe reacții pe rețelele de socializarea, ceea ce a dus și la un nou record muzical. Melodia a ajuns pe locul 1 în trending Youtube România și pe locul 8 la nivel global.

În zece zile a strâns peste 7,5 milioane de vizualizări, ceea ce este o performanță unică pentru Loredana Groza, care nu a reușit deloc să se impună pe piața Youtube. De altfel, trendingul pe această rețea este dominată de manele, iar ea ca să ajungă în top a făcut acest compromis. A acceptat să-și schimbe încă o dată genul muzical.

Cine este noua regină a Youtube-ului

Piesa i-a adus atenția pe care și-o dorea. A fost invitată pe la toate televiziunile și timp de o săptămână s-a vorbit intens despre ea atât în mediul online, cât și pe TV. Deși spera să rămână mai mult timp pe locul 1 în trending Youtube, ea a fost deja detronată de noua regină a muzicii, Theo Rose.

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a ajuns și ea extrem de populară tot cântând manele. Ea s-a lansat în muzică de la vârsta de 5 ani și și-a dorit foarte mult să aibă succes. Dar în ciuda vocii sale deosebite, piesele ei nu se bucurau de atenția fanilor. Asta până când managerul ei a convins-o să lanseze o manea cu Bogdan de la Ploiești.

Iar de aici, a fost doar un pas spre succes. La doar 23 de ani, Theo Rose a ajuns să aibă zeci de milioane de vizualizări pe piesele sale, în contextul în care până să schimbe genul muzical nu ajungea nici măcar la 100.000.

Theo Rose, pe locul 1 în trending Youtube. Cine completează topul

Pe 24 aprilie a scos o nouă piesă cu Bogdan de la Ploiești, iar de ieri este din nou numărul 1 în trending Youtube. Are aproape 5 milioane de vizualizări și pare să fie stabilă în clasament. Pe locul 3 se află acum o altă manea, a lui Costel Biju, iar pe 4 este Tzancă Uraganu, care a reușit să adune aproape 1 milion de accesări în doar două zile. Probabil va fi în curând noul număr 1.

Prima piesă non-manea se află abia pe locul 12 în top, Alina Eremia, cu Dependența mea. Urmează apoi o piesă a artistei Ami feat Tata Vlad, iar până pe locul 25 doar manele în trending Youtube.

Dani Mocanu, condamnat la închisoare din cauza unei piese din trending Youtube

De precizat că fostul rege al Youtube-ului, Dani Mocanu a fost condamnat la 6 luni de închisoare cu executare de Judecătoria Ploiești, după ce acesta a postat în urmă cu un an o piesă care instiga la ură și violență împotriva femeilor. Melodia Curwa a fost pe locul 1 în trending Youtube, are peste 20 de milioane de vizualizări și a strâns 34.000 de dolari. Acum instanța obligă Youtube să o dea jos. Detalii AICI.