Loredana Groza, luată de urgență cu ambulanța. În ce stare se află chiar acum artista

20 sept. 2021
Loredana Groza, luată de urgență cu ambulanța. În ce stare se află chiar acum artista

Loredana Groza are și ea limitele ei. Dacă miercuri artista oferea un adevărat show pentru Simona Halep și Toni Iuruc la petrecerea de cununie, acum, aceasta a fost transportată cu o ambulanță. 

Nu știm în totalitate șirul evenimentelor, însă cert e că Loredanei Groza i s-a făcut rău, iar ambulanța a venit pentru a-i acorda primul ajutor. Aceasta ar fi acuzat o stare de sănătate destul de proastă, medicii intervenind la timp.

Pentru a-și liniști fanii după această informația și pentru a arăta că situația este sub control, artista și-a făcut o fotografie în ambulanță.

De asemenea, ea le-a mărturisit urmăritorilor că se simte mult mai bine și le mulțumește tuturor celor care și-au făcut griji pentru ea. ”Mă simt mai bine! Vă mulțumesc tuturor pentru grija și sprijinul vostru! Vă transmit toată dragostea mea!”, a mărturisit cântăreața pe pagina ei de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

Loredana Groza nu crede în diete

Loredana Groza este și atentă la obiceiurile ei alimentare. La un momendat, artista mărturisea că nu ține o dietă ci doar are un stil de viață disciplinat, are grijă să facă mișcare, să se odihnească pentru ca mintea și trupul ei să trăiască în armonie, deci momentan nu putem știi care a fost motivul care a dus la o astfel de stare de ră.

“Silueta mea nu e neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viață, care ține de disciplină, de relația cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îți menține mintea și trupul în armonie. Nu există nimic fără sacrificii, sunt foarte multe atracții și distracții, important e să te cunoști, să știi ce îți face bine.

Din fericire, nu poftesc la dulciuri și nici la pâine. Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon și proaspete să fie”, mărtruisea la un momendat Loredana Groza.