Loredana Groza șochează internetul. Imaginea care a declanșat un val de jigniri: ”Ce-ai fost și ce-ai ajuns”

de:
24 aug. 2021
Loredana Groza șochează internetul. Imaginea care a declanșat un val de jigniri: ”Ce-ai fost și ce-ai ajuns”

Loredana Groza a șocat internetul cu aparițiile ei, însă ultima imagine postată de artistă a stârnit un val de critici în mediul online. Chiar dacă arată impecabil la vârsta ei, fanii nu pot accepta ipostazele în care se afișează.

Arată și se menține în formă, iar în fiecare zi își bucură fanii cu fel de fel de postări. Loredana Groza se simte bine în pielea ei, iar asta se poate observa doar din imaginile pe care artista la postează.

Loredana Groza, aproape dezbrăcată pe internet

Când vine vorba de poze provoactoare, Loredana Groza știe exact ce are de făcut, așa că la 51 de ani, artista s-a fotografiat într-o lenjerie intimă aproape dezbrăcată, întinsă pe patul din dormitorul ei.

A mai avut apariții sexy, însă cea de acum le-a întrecut pe toate, căci unii fani au criticat-o aspru pentru postare. Dacă unii au încurajat-o pentru modul în care se menține în formă și cum arată, ei bine, alții ai jignit-o în ultimul stil.

O parte din internauți i-au recomandat să se dezbrace de tot, alții și-au arătat disprețul pentru aparițiile vedetei, iar cuvintele sunt greu de primit.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

”Loredana. Ce ai fost și ce ai ajuns/ Mai bine dezbracă-te de tot și știi o treabă/ Vai de capul tău…/ Urat! Majoritatea fanilor te disprețuiesc pentru felul în care te expui/ Femeie bătrână ai înnebunit cu poze sexy”, au fost doar câteva dintre comentariile negative ale fanilor de pe Instagram.

Pe de altă parte, alți fani au încurajat-o pe vedetă pentru modul în care se fotografiază și arată având în vedere vârsta pe care o are, recomandându-i să nu ia în seamă toate răutățile.

”Wow. Ce frumoasă și ce sexy. Bună dimineața/ Loredana. Ce bine te menții/ Ești superbă/ Foarte sexy ești, te pup dulce/ Ești superbă Lori. Te ador/ Frumoasă priveliște/ Ești superbă, nu băga în seamă răutățile”, au scris cei care au apreciat fotografia Loredanei Groza.