Lovitură neașteptată pentru Digi! Demisii și acuzații grave la adresa postului! „Sunt o doamnă”

15 sept. 2019
Lovitură neașteptată pentru Digi! Demisii și acuzații grave la adresa postului!

Digi 24 rămâne fără una dintre jurnalistele etalon ale postului. Alice Iacobescu a decis să-și dea demisia, chiar dacă nu știe ce va face de acum înainte. Speră că tot jurnalism de calitate și momentan probabil așteaptă oferte.

„Consider că este momentul să fac o schimbare și, în mod cert, o să fie o schimbare de substanță. Îmi doresc foarte mult să fac jurnalism, jurnalism de calitate, și sunt convinsă că voi reuși să fac asta și de aici încolo. Voi vedea sub ce formă. În acest moment, nu știu unde mă duc, dar știu ce am de oferit, a spus aceasta pentru paginademedia.ro.

Jurnalista pe care o vedeam aproape zi de zi la TV lucra la Digi 24 din martie 2012, de când s-a deschis postul. În trecut a lucrat la Antena 3. Nu este singura achiziție de la postul rival. Adriana Duțulescu și Robert Kiss au venit și ei din trust Intact ca să completeze echipa Digi 24.

Acuzații cu subînțeles la adresa Digi

Oana Despa, o altă jurnalistă cu greutate a demisionat în urmă cu mai mult timp de la Digi24. Aceasta a lăsat pe facebook un mesaj cu subînțeles pentru postul la care a lucrat.

„Pleaca si Alice Iacobescu de la Digi. Nu pot decat sa ii urez mega bafta de acum incolo! Alice e unul dintre cei mai buni jurnalisti pe care ii stiu, pisalogi de buni! 🙂 Cat despre Digi, nu pot sa zic decat pacat. Dar performanta nu se face cu asa. As mai adauga ceva, dar ma abtin. :))) Sunt o doamna”, a scris Oana Despa pe facebook. Aceasta lucrează în prezent în PR.