Lovitură pentru George Burcea. Apar martori cheie în procesul de divorț. Soțul Andreei Bălan este anchetat

de:
31 iul. 2021
Lovitură pentru George Burcea. Apar martori cheie în procesul de divorț. Soțul Andreei Bălan este anchetat
George Burcea

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit de mai bine de un an de zile. Cei doi și-au refăcut deja viețile, actorul cuplându-se cu Viviana Sposub, fosta concurentă de la Ferma, iar artista s-a retras în brațele lui Tiberiu Argint.

Cu toate astea, actele de divorț încă nu au fost semnat, deci practic cuplul este încă căsătorit. Mai mult de atât, deși procesul de divorț trebuia deja încheiat, apar martori cheie în cadru acestuia.

Anchetă socială la George Burcea

Încă de când a anunțat divorțul, Andreea Bălan mărturisea că își dorește să obțină custodia exclusivă a celor două fetițe pe care le are cu George Burcea. Astfel, în dosar au fost citați reprezentanții unei instituții.

Cu alte cuvinte, potrivit spynews.ro, vorbim despre Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Voluntari, instituție care a fost desemnată să depună la dosar toate documentele solicitate de magistrați.

Ce scop au aceștia? Ei bine, funcționarii de la Direcția de Asistență Socială Voluntari au calitate de experți, ei fiind desemnați să efectueze o anchetă socială acasă la George Burcea.

Andreea Bălan vrea să divorțeze mai repede

Pentru Andreea Bălan, divorțul este o adevărată eliberare. Vedeta așteaptă cu nerăbdare să semneze actele și să își poată continua viața alături de Tiberiu Argint și cele două fetițe.

Ea a mărturisit că nu ascunde ce a trăit până acum și speră că va avea în continuare sprijin și susținere, ducând o viață liniștită alături de toți cei dragi din viața ei.

”Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine.

N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a mărturisit Andreea Bălan.