Lovitură pentru George Burcea. Cu cine a fost Viviana Sposub înainte de a-l cunoaște

de:
10 aug. 2021
Lovitură pentru George Burcea. Cu cine a fost Viviana Sposub înainte de a-l cunoaște
Viviana Sposub și George Burcea au o relație amoroasă încă de când erau concurenți în Ferma

Despre George Burcea știm deja că a fost căsătorit cu Andreea Bălan, însă despre Viviana Sposub nu se știau prea multe, sau cel puțin nu despre viața ei intimă.

Iubita lui George Burcea nu este la prima ei relație. Fosta asistentă tv a mai format un cuplu cu un nume cunoscut din televiziune, culmea, tot de la Pro Tv, așa că e posibil ca actorul să nu reacționeze foarte bine când va afla informația.

Cu cine a fost Viviana Sposub

Viviana Sposub a fost cu unul dintre colegii lui Cătălin Măruță, el fiind cel care a recunoscut totul, însă nu fără puțin de ajutor. Asistentul prezentatorului tv a fost invitat la rubrica ”Spui tot sau îți va lua gura foc?”.

Cu alte cuvinte, pentru a nu mânca picant, a preferat să răspundă la orice fel de întrebare stânjenitoare, până când a venit momentul pe care mulți îl așteptau.

Radu Ciucă a fost întrebat despre femeile din viața sa, recunoscând că a avut o relație amoroasă cu Viviana Sposub, dar și cu o altă actriță celebră, tot de la Pro Tv.

Viviana Sposub, cucerită de George Burcea

Mai mult de atât, colegul lui Măruță a mărturisit că cei doi au preferat să fie discreți și să trăiască povestea de dragoste departe de ochii celor curioși, aceasta fiind și motivul pentru care nimeni nu a aflat până acum.

Cu toate astea, Viviana Sposub este îndrăgostită până peste cap de George Burcea, iar în mintea și în viața ei nu mai e loc de altă persoană. Vedeta mărturisea că este încântată de felul de a fi al actorului, iar toate calitățile pe care le are îl fac să fie bărbatul perfect pentru ea.

”George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț.

Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg de «Fermă». Eh, și acum să recunoaștem! E și foarte sexy”, mărturisea Viviana Sposub, pentru Viva.