Lovitură pentru PRO TV! O vedetă a semnat și cu DIGI simultan, iar acum are contracte de emisiuni cu ambele companii

03 sept. 2021
Lovitură pentru PRO TV! O vedetă a semnat și cu DIGI simultan, iar acum are contracte de emisiuni cu ambele companii
Bogdan Ciudoiu, Adela Popescu și Shurubel la Vorbește lumea

A trecut perioada exclusivităților la PRO TV. Din ce în ce mai multe vedete se implică în proiecte, care implică mai multe companii, chiar rivale în cazul de față. Un cunoscut om de radio a venit în echipa Vorbește lumea, începând cu 30 august.

Este vorba despre Bogdan Ciudoiu. Acesta este practic înlocuitorul lui Cove, care a plecat la Prima Tv. Alături de Adela Popescu mai este și Shurubel, tot om de radio. Cei doi noi veniți au lucrat împreună la Virgin Radio, iar acum vor să dea lovitura la PRO TV.

Începutul a fost destul de modest și asta pentru că publicul era obișnuit cu glumele și spontaneitatea lui Cove, care lucra pe acest proiect de șase ani.

Bogdan Ciudoiu va fi și la DIGI

Surpriza este că Bogdan Ciudoiu nici nu a fost bine prezentat la PRO TV, că DIGI anunță că acesta va fi noua vedetă a radioului din trust. Din 13 septembrie el va fi auzit la PROFM Campus, post care face parte din grupul menționat.

„Toamna asta îmi aduce schimbări importante și, la pachet, emoții puternice. Îmi vin imediat în minte primul studio, prima șansă și primul live. Toate au în comun, pentru povestea mea, un singur nume: PROFM. Practic, din 13 septembrie mă întorc acasă. Abia aștept să cunosc ascultătorii și, alături de ei, să topesc orele de emisie într-o combinație fun de hituri și provocări haioase. Mai OPEN ca niciodată!”, a declarat Bogdan Ciudoiu.