Lună plină pe 21 septembrie! Ce efecte va avea asupra zodiilor. Doar unii își pot îndeplini dorințele

20 sept. 2021
Lună plină pe 21 septembrie! Ce efecte va avea asupra zodiilor. Doar unii își pot îndeplini dorințele
Photo by Jorge Gardner on Unsplash

Fenomen astrolog important chiar pe 21 septembrie. Luna plină se va afla în zodia Pești, aducând o energie puternică pozitivă pentru toate zodiile. Unele semne zodiacale ar putea avea parte de norocul pe care îl așteptau de multă vreme.

Chiar dacă luna plină va fi în noaptea de 21 septembrie, influența ei norocoasă se va resimți de abia în zilele de 20 – 23 septembrie și va marca ultima decadă a lunii septembrie cu vești bune, cu șanse noi și cu împliniri la care multe zodii visează de ceva vreme.

Practic, luna plină din 21 septembrie marchează începutul toamnei astronomice, care pentru unele semne zodiacale înseamnă îmlinirea dorințelor.

De ce perioada 20 – 23 septembrie? Ei bine, ele sunt zilele în care lumina Lunii pline va fi puternică și va transmite o energie pozitivă către astre mari, care ne pot împlini dorințele. Se va forma o conjunctură norocoasă cu Mercur și Marte din Balanță, dar și cu Venus din Scorpion, care aduce de data aceasta un impuls în mediul profesional.

Lună plină pe 21 septembrie. Zodiile care își împlinesc dorinețele

Pe ce planuri vom avea noroc? Domeniile favorizate de Luna plină din Pești sunt cariera, familia și proiectele personale, investițiile în noi înșine. Mai mult de atât, unele zodii vor avea de câștigat în zilele cu Lună plină dacă se află în căutarea unui loc de muncă, dacă sunt interesate să se dezvolte profesional, să urmeze cursuri de specializare, să avanseze pe un post mai bun.

Ca să nu mai vorbim de faptul că energia pozitivă a Lunii pline se va resimți asupra atmosferei din casă și asupra siguranței copiilor. Va fi o perioadă mai bună financiar și ne putem ocupa de lucrurile neglijate, precum și de educația celor mici.

Cât desăre zona de sănătate, Energia Lunii pline din 21 septembrie este de bun augur din toate punctele de vedere. Este o perioadă a echilibrului emoțional și psihic, asta pentru că lumina lunii va fi calmă, puternică, dar și vindecătoare.

Bolile vindecate de Luna plină

Țineți cont de faptul că este o Lună plină care accentuează puterea interioară a nativilor care au nevoie de alinare și de vindecare, deci datorită ei se pot ameliora mult mai repede diverse afecțiuni ale aparatului digestiv și renal, se pot găsi tratamente mai eficiente bazate pe remedii naturale.

Următoarele zile vor fi benefice și pentru care suferă de boli de ochi, de gât și de urechi, pentru că se vor ameliora simptomele și se vor vindeca mai ușor. Influența zodiei Pești va reduce și ea emoțiile negative, angoasele, trăirile intense, suferințele spirituale și contribuie astfel și la vindecarea bolilor care afectează trupul fizic.