Mama Luizei a fost amendată de DIICOT! De ce este acuzată

26 sept. 2019
Mama Luizei a fost amendată de DIICOT! De ce este acuzată

Mama Luizei a fost amendată de DIICOT. După ce a fugit de acasă pentru a-i evita pe anchetatori, femeia nu s-a prezentat nici astăzi pentru a i se preleva probe ADN. 

Pentru că nu s-a prezentat la București, femeia va primi o amendă de 5 000 de lei. Anchetatorii au nevoie de noi probe DN  pentru a face comparație cu ADN-ul rămășițelor indicate de Gheorghe Dincă. DIICOT a cerut ajutorul specialiștilor FBI pentru a afla dacă oasele găsite sunt ale Luizei.

Femeia spune că nu se va prezenta și nu va semna nimic pentru că nu mai are încredere în anchetatori. Mai mult, aceasta spune că vor noi probe pentru a le planta la fața locului, urmând ca astfel să închidă cazul.

„Am spus că nu vin. Am primit acea citaţie, trebuia să primim un ordin judecătoresc, nu am primit. Domnul avocat nu a primit nimic, deci nu are rost să vin şi nu dau acest ADN. Acest ADN mi s-a luat, pentru ce să mi se ia? Nu există motiv, nu vreau să dau testul acesta ADN. Nu cred că mă obligă cineva, l-am dat o dată, eu nu mai am încredere, se fac atâtea măgării. Ce pot să-mi facă să mă ia, să-mi caste gura să recolteze? Îmi da amendă, plătesc amenda”, a spus pentru Mediafax mama fetei.

„De unde ştiu eu că nu mi ia ADN din gură şi îl plantează peste ceva şi spun peste o luna de zile că acela este ADN-ul Luizei, care corespunde cu al meu? (…) Eu trebuie să mă confrunt cu domnul avocat. Atât timp cât dansul nu a obţinut nimic la mână, o hotărâre judecătorească, va daţi seama că nu am cum să ajung. Dacă obţinea, ne prezentăm. M-au citat că martoră şi eu sunt parte vătămată”, a mai adăugat aceasta.