Mare atenție! Cum îți cureți ficatul de toxine: Băutura care face minuni

30 sept. 2019
Mare atenție! Cum îți cureți ficatul de toxine: Băutura care face minuni

Mare atenție! Dacă ai probleme cu ficatul, îți spunem noi cum să scapi de ele. Dacă ficatul tău este plin de toxine, ai mare nevoie de această băutură. O consumi și totul se rezolvă. Face adevărate minuni.

Dacă ai ficatul ras, trebuie să-l detoxifiezi cât mai repede, altfel vei avea mari probleme. Totul se poate rezolva la tine acasă, în foarte puin timp.

Boală gravă din cauza ficatului gras

Dacă ai ficatul gras, ești în mare pericol. Poți avea o boală extrem de gravă. Ficatul gras se poate caracteriza ca o depunere de grăsimi în celulele ficatului, mai ales trigliceride. Încărcate cu grăsime, celulele hepatice nu-şi mai îndeplinesc rolurile. Aceasta este prima fază a bolii: steatoza hepatică. Ea avansează prin apariţia inflamaţiei, steatohepatita. Neglijată, duce la fibroză, un fel de cicatrici care împiedică funcţiile ficatului şi blochează trecerea sângelui prin ficat.

Trebuie neapărat schimbat stilul de viaţă. Obezitatea trebuie atacată, mai puţine grăsimi animale, mai deloc dulciuri concentrate şi făinoase şi, bineînţeles, mişcare, măcar o plimbare seara, de o jumătate de oră. Indicele de masă corporală nu trebuie să salte peste 28-30, iar circumferinţa în talie la bărbaţi trebuie să fie sub 102 centimetri, iar la femei, sub 88.

Pe lângă adoptarea unui stil de viață sănătos, poți apela și la un remediu natural: zerul.

Cum se prepară zerul

Pune la fiert un litru de lapte, lasă-l puțin la răcit, apoi adaugă în el sucul de la o lămâie. Amestecă bine și lasă compoziția să stea până la formarea unui lichid verzui care se separă de restul amestecului. Lichidul se strecoară şi se depozitează într-un recipient de sticlă, care se păstrează la rece. Bea în fiecare zi cel puţin 500 ml de zer şi scapi de probleme, conform doctorulzilei.ro.