Mare atenție! Primești 25.000 de euro dacă te muți aici: Este paradisul Europei

19 sept. 2019
Mare atenție! Primești 25.000 de euro dacă te muți aici: Este paradisul Europei

Este vestea pe care o așteptau milioane de oameni. Aici este noul paradis al Europei. Primești 25.000 de euro dacă te muți în aceasyă regiune. Dar asta nu e tot. Trebuie să îndeplinești anumite condiții pentru a primi o casă.

Paradisul Europei pare că s-a mutat în Italia. Autoritățile de aici au decis să repopuleze satele care au rămas pustii. O casă într-o astfel de regiune se vinde cu un euro. Părea prea frumos ca să fie adevărat, dar ultima ofertă din Peninsulă întrece pe toate.

Primești 25.000 de euro dacă te muți aici

Cine se mută în regiunea Molise, o frumoasă zonă sălbatică aflată mai la est de Roma, va primi peste 25.000 de euro. Trebuie să te stabilești într-una dintre cele 106 localități subpopulate, unde comunitățile sunt pe cale de dispariție.

Oricine va accepta oferta va primi 700 de euro pe lună timp de trei ani pentru a se putea acomoda în această regiune cunoscută pentru pajistile verzi, livezile de măslini și piscurile înzăpezite.

Ce condiții trebuie să îndeplinești

Pentru a te muta aici și a primii banii trebuie să te angajezi că vei porni o mică afacere, pentru a contribui la economia locală. ”Vreau ca regiunea mea să treacă printr-o renaștere și să evităm ca satele tradiționale să se transforme în localități fantomă”, a spus Antonio Tedeschi, consilierul local care a făcut propunerea, conform CNN.

În schema de ajutor ce a fost demarată pe 16 septembrie sunt încurajați să participe în special tinerii și cuplurile cu copii.