Final de drum pentru Florentin Pandele și Gabriela Firea? Cine este femeia care l-a dat complet peste cap pe cap

de:
25 sept. 2021
Final de drum pentru Florentin Pandele și Gabriela Firea? Cine este femeia care l-a dat complet peste cap pe cap

Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea a avut o istorie amoroasă controversată. A avut nenumărate relații, însă marea sa iubire a fost o singură femeie, de care s-a despărțit în urmă cu ani de zile.

Înainte de a se căsători cu Gabriela Firea, Pandele a avut o căsnicie cu Cami, despre care se știu puține detalii. Urmele fostei soții a edilului s-au pierdut în anul 2006, după ce au divorțat, însă presa o descrie ca fiind o persoană modestă și discretă.

Marea iubire a lui Florentin Pandele

Florentin Pandele a avut și o iubită pe nume Georegeta Păun, o femei de afaceri. Cei doi au locuit inclusiv împreună și au împărțit momente importante. Mai mult de atât, presa din România scrie că Georgeta ar fi fost marea iubire a edilului din Voluntari, iar după ce s-a despărțit de el, femeia a dat devărate lovitură în afacerile imobiliare.

”Cum se amuză el printre prieteni, Tara vine de la “tăricica”. Cu intermitențe, au fost împreună din 2004 până la începutul acestui an (n.r. 2010). Tara a fost de altfel prezentă la înmormântarea tatălui lui Pandele, Virgil, acum câteva luni, când însă a apărut pe neașteptate și Fireasca (n.r. Gabi Firea). Atunci Tara a plecat, valvârtej, cu sufletul zdrobit”, scrie Kamikaze.

Credeți că se opresc aici cuceririle acestuia? Ei bine nu. Un alt nume vehiculat de presă pe lista iubirilor lui Florentin Pandele este Anca. O, cea care a apărut când edilul forma o relație cu George Păun, marea sa iubire.

O altă avocată a și divorțat pentru a putea fi într-o relație cu Pandele.

“În sfârșit, Elena Coman, o altă doamnă care a divorțat pentru a fi cu Pandele. Tot în preajma anului 2004, Pandele a prezentat-o tuturor drept avocata lui. E poreclită, printre cunoscuți, cu jumătate de gură, “Rezerva”, pentru că, de-a lungul anilor, e cea lângă care se întoarce, din când în când, Pandele. Este totuși o amenințare minoră pentru Gabriela”otelier”, mai arată sursa citată.