Margée, gențile de nivelul Chanel sau Dior, se vând acum și în România la prețuri super accesibile. Unde le găsiți în momentul de față la reduceri

20 sept. 2022
Margée, gențile de nivelul Chanel sau Dior, se vând acum și în România la prețuri super accesibile. Unde le găsiți în momentul de față la reduceri

Orice femeie, indiferent de vârstă, venit sau statul social și-ar dori să aibă în garderobă o geantă de lux, cu care să impresioneze atunci când iese pe stradă sau când merge la un eveniment. Chanel sau Dior sunt brand-uri care garantează calitatea și ineditul, însă prețul nu este deloc unul pe care să și-l poată permite oricine.

Ei bine, acum există vești bune pentru amatoarele de lux care nu sunt totuși milionare. Soluție este Margée, un brand de nivelul Chanel sau Dior, dar care vine pe piață cu prețuri accesibile tuturor. În anul 2014, sătulă de munca în corporații, Lilia Gherboveț a creat gențile Margée, care au ajuns într-un timp record să se vândă în mai multe locații din New York, Manhattan, dar și în întreaga lume.

Lilia Gherboveț are doar 35 de ani și deja trei copii superbi. Ea este originară din Republica Moldova și și-a dorit inițial să devină medic de chirurgie plastică, dar părinții și ei tot medici s-au opus. Astfel ea a ajuns să studieze și să lucreze în marketing o perioadă, până când s-a decis să înceapă un business pe cont propriu din pură pasiune.

Timpul a trecut și numărul modelelor Margée a crescut și el foarte mult. Lilia își pune puternic amprenta asupra produselor sale, dar astăzi colaborează și cu designeri care și-au făcut școală pe la Chanel.

Cât costă o geantă Margée, care are o calitate similară cu produsele de la Chanel sau Dior

”Am pornit această afacere cu o investiție de 20.000 euro și cu viziunea de a crea prima geantă de lux românească care să fie perfect cusută până în cele mai mici detalii. Fiind pasionată de genți de damă am testat până atunci mai multe produse românești și am fost dezamăgită de finisaje, de felul în care se poartă și rezistă. Astfel, am căutat o unitate de producție care să-mi garanteze calitate, am căutat furnizori italieni care lucrează cu cele mai mari case de modă din lume. Mai mult, mi-am dorit să creez geanta care reprezintă imaginea unei femei de succes: curajoasă și mereu în pas cu trend-urile”, spunea Lilia Gherboveț într-un interviu pentru Revista Forbes.

Lilia Ghebroveț cu unul dintre cele mai vândute modele Margee

În urmă cu doi ani, Lilia a lansat o linie de 12 genți pictate manual, practic reproducerea operelor lui Brâncuși. În 24 de ore au fost vândute toate, în special în afara țarii.

„O geantă a fost cumpărată de una dintre cele mai cunoscute styliste de la Hollywood, care știa de Brâncuși. De la ea au aflat vedete și tot așa. E un snowball efect. Iar puterea online-ului e foarte mare. Cine vede pe Instagram o poză, ne scrie, îi dăm linkul, face comandă și în maxim o săptămână îi ajunge produsul”, mai spune Lilia Gherboveț.

Gențile ei le găsiți acum cel mai ușor ONLINE pe margee-shop.com, iar în această perioadă au reduceri foarte mari. Vă puteți achiziționa astfel o poșetă de nivelul Chanel sau Dior, care în mod normal ar costa minim 2.000 de euro, cu doar 700 de lei.

Lilia Gherboveț cu una dintre gențile Margee, model nou

Modelele sunt cu adevărat senzaționale și atrag oricui atenția. Deși arată foarte bine și în poze, în realitatea gențile Margée sunt adevărate opere de artă și oricine are deja în garderoba un astfel de produs a văzut deja că articolele sunt de o calitate rar întâlnită pe piață. Sunt lucrate minuțios, cu atenție până la cele mai mici detalii. Pe scurt, merită din plin achiziția!