Margherita de la Clejani revine în televiziune. Cu ce post a semnat și pentru ce emisiune

de:
31 iul. 2021
Margherita de la Clejani revine în televiziune. Cu ce post a semnat și pentru ce emisiune

Margherita de la Clejani revine în televiziune în ciuda problemelor cu care se confruntă familia sa. Dacă Fulgy e în conflict cu legea, fiica Clejanilor și-a găsit un post pe care mulți și-ar fi dorit.

În urmă cu câteva zile, fiica Clejanilor a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare în care apare cu nume celebre precum Cristian Pulhac, Fachiru de la Periș, fost concurent la Românii au Talent și Radu Itu,un tânăr care face pălării.

Margherita Clejani a semnat cu Antena 1

Margherita de la Clejani a continuat cu postările, de această dată dând de înțeles că va participa la o emisiune. Vorbim despre emisiunea ”Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1, care va avea debutul în toamnă și care nu a mai fost difuzată din anul 2015.

În filmările postate, Margherita de la Clejani și-a etalat formele într-un costum de baie inedit. Imediat, concurenții au strigat în gura mare: ”Ești o apariție, fata mea!”. A purtat pantofi cu toc, un costum de baie de vis, care a făcut furori. 

Emisiunea ”Splash! Vedete la apă” a fost lansată în ara lui 2013, iar formatul ei era similar cu cel al producției din SUA. În acestă toamnă, telespectatorii vor putea vedea un nou sezon și evident și pe Margherita de la Clejani.

Iulia Albu, jurata emisiunii 

În acest an, prezentatorii emisiunii sunt Romică Țociu și Paula Chirilă. Cei doi vor face echipă cu prezentatorii Răzvan Fodor, Anna Lesko şi Ramona Olaru de la Neatza cu Răzvan şi Dani. 

Numele juraților nu au fost încă anunțate complet, însă până acum se știe că Iulia Albu, ar fi unul dintre jurați. Ea a întrerupt colaborarea cu Pro Tv în urmă cu doar câteva luni, anunțând că va fi implicată într-un nou proiect cu trustul Intact.

Nea Marin și Jean de la Craiova se numără și ei printre jurații emisiunii, restul numelor fiind încă o surpriză pentru telespectatori, care vor afla ce îi așteaptă în luna septembrie.